Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: Iată câte accidente rutiere grave s-au produs în ultimele 24 de ore

© Sputnik / Rodion ProcaAccident ДТП
Accident ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii informează câ în ultimele 24 de ore s-au produs 18 accidente rutiere. În urma acestora o persoană a murit, iar alți 12 oameni au fost traumatizați.

CHIȘINĂU, 27 aug — Sputnik. Pe parcursul ultimelor 24 de ore în municipiul Chişinău s-au produs 18 accidente rutiere dintre care 4 accidente rutiere grave, soldate cu o persoană decedată şi 12 traumatizate.

Авария в Кишиневе дтп accident rutier - Sputnik Moldova
Societate
Accident teribil în Capitală: Un tânăr a murit sub fiare - Detalii cutremurătoare (Foto)

În data de 26 august la ora 22.30 la intersecția străzilor Muncești și B.Noi a avut loc un accident rutier între 2 mașini, un,, BMW" condus de un șofer în vârstă de 28 de ani și un automobil de model,,Mazda", condus de un șofer în vârstă de 43 de ani. În urma accidentului pasagerul în vârstă de 15 ani, care se afla în automobilul de model,,Mazda" a decedat, iar ambii șoferi s-au ales cu diverse traume.

Poliția stabilește circumstanțele în care s-a produs accidentul iar șoferul care va fi găsit vinovat riscă pedeapsa cu privare de libertate pentru un termen de la 3 până 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 4 ani.

Un alt accident a fost înregistrat la orele 03.20 pe strada Aeroport 20, când șoferul în vârstă de 41 de ani, care conducea automobil de model,, Dacia"a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un pilon electric. În rezultatul accidentului cu traume s-au ales: șoferul automobilului, și doi pasageri (o doamnă în vârstă de 31 de ani și un bărbat în vârstă de 36 de ani) care au fost preluați de ambulanță pentru acordarea ajutorului medical.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere Poliția Capitalei recomandă:

— evitaţi efectuarea unor manevre riscante şi îndeosebi a depăşirilor neregulamentare

— manifestați prudență sporită în trafic

— prealabil schimbării direcției de mers sau a benzii de deplasare, asigurați-vă

— reduceţi viteza în locurile semnalate de indicatoarele rutiere şi în special la trecerile de pietoni, în zonele aglomerate, în apropierea şi la traversarea intersecţiilor, la depăşirea mijloacelor de transport oprite în staţii

Fluxul de știri
0