Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident teribil în Capitală: Un tânăr a murit sub fiare - Detalii cutremurătoare (Foto)

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе дтп accident rutier
Авария в Кишиневе дтп accident rutier - Sputnik Moldova
Abonare
Un adolescent de 15 ani a murit într-un teribil accident produs aseară la ieșirea din Chișinău.

CHIȘINĂU, 27 aug — Sputnik. Un tânăr de 15 ani a murit după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier. Impactul s-a produs aseară pe bulevardul Dacia, intersecție cu strada Băcioi. La locul producerii accidentului au venit patru ambulanțe pentru a oferi primul ajutor victimelor.

Finlanda - Accident - Sputnik Moldova
Accidente
Accident teribil cu implicarea unui autobuz de pasageri: A căzut de pe pod pe calea ferată

Mașina în care se afla adolescentul care a murit era condusă de tatăl său și se îndreptau spre satul Băcioi.

Potrivit martorilor, șoferul, în mașina în care a murit adolescentul, venea de la Aeroportul Internațional Chișinău. La un moment dat în fața lui a apărut o mașină care circula cu viteză excesivă și care l-a ciocnit violent. 

În urma impactului, tânărul a murit pe loc. Bărbatul mai are doi copii, care erau într-un alt automobil cu soția sa și câteva rude pe care le-au întâlnit la aeroport. Cealaltă mașină era condusă de un tânăr de 28 de ani. Acesta a agresat-o fizic pe mama copilului. Femeia a primit doi pumni pentru că l-a apucat de guler și l-a întrebat ce a făcut. Șoferul de 28 de ani a fost transportat la spital cu multiple lovituri la cap.

Fluxul de știri
0