Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident teribil cu implicarea unui autobuz de pasageri: A căzut de pe pod pe calea ferată

© AFP 2024 / Timo Hartikainen / LehtikuvaFinlanda - Accident
Finlanda - Accident - Sputnik Moldova
Abonare
Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața în urma unui tragic accident din Finlanda, după ce un autobuz de pasageri a căzut de pe un pod.

CHIȘINĂU, 24 aug — Sputnik. Un tragic accident rutier s-a produs vineri în Finlanda. Un autobuz sa prăbușit de pe un pod pe calea ferată din orașul finlandez Kuopio.

”Potrivit celor mai recente informații, numărul morților a crescut până la patru persoane, iar douăzeci de pasageri au fost transportați la Spitalul Universitar Kuopio”, a scris poliția pe pagina oficială de Twitter.

Potrivit datelor oficiale, accidentul s-a produs din cauza unei defecțiuni tehnice. Priemierul Finlandei, Yuhi Sipil, a transmis un mesaj de condoleanțe rudelor victimelor tragicului accident.

Potrivit ziarului "Ilta-sanomat", accidentul s-a întîmplat din cauza defecțiunilor sistemului de frânare, menționând că în accident au fost implicate și alte cinci autoturisme. Traficul feroviar a fost suspendat.

© AFP 2024 / Timo Hartikainen / LehtikuvaПадение автобуса с моста на железнодорожные пути в Куопио
Падение автобуса с моста на железнодорожные пути в Куопио - Sputnik Moldova
Падение автобуса с моста на железнодорожные пути в Куопио
Fluxul de știri
0