Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Iată cine era și ce făcea Mihail Haciaturian, ucis de propriile fiice

Abonare
Jurnaliștii din Federația Rusă au efectuat noi investigații pentru a afla cine a fost totuși Mihail Haciaturian, cel ucis de propriile fiice.

CHIȘINĂU, 11 aug — Sputnik. Opinia publică din Rusia a creionat portretul psihologic al moscovitului Mihail Haciaturian, care a trăit cu o moldoveancă cu care a avut trei fiice, care l-au și ucis.

Мать сестер Хачатурян (справа), обвиняемых в убийстве своего отца, около Останкинского суда (2 августа 2018). Москвa - Sputnik Moldova
Rusia
Mama surorilor Haciaturian, care și-au ucis tatăl, rupe tăcerea

Jurnaliștii ruși au aflat că acesta mergea deseori în pelerinaj la Ierusalim, la catedrale ale Bisericii Apostolice Armenești din Moscova. Slujitorii bisericii și mirenii au confirmat acest lucru, ba chiar au spus că el și participa la ritualurile bisericești fiind îmbrăcat în straie bisericești.

Dar sub aceste straie Mihail Haciaturian ascundea o fire extrem de violentă și agresivă.

Vecinii lui le-au relatat jurnaliștilor că atunci când era în viață Mihail Haciaturian teroriza un raion întreg. Chiar recent, el a îndreptat arma, una din multele sale arme, spre un polițist. 

Самолет - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Bunica surorilor Haciaturian care și-au ucis tatăl a plecat urgent din Moldova

Potrivit altor informații, Mihail vindea droguri și avea o funcție importantă în ierarhia criminală din zonă. El ara mai mare pe deținuții unei închisori, le aducea produse și alte obiecte pe care le transmitea pușcăriașilor.

Dar lucrurile cele mai grave aveau loc în relația lui cu membrii familiei, cu rudele.

Un caz a fost chiar ieșit din comun și îl recomandă pe Haciaturian ca pe o bestie. Într-o zi, așa cum confirmă numeroșii martori, Haciaturian a găsit păr de câine pe covorul de pe podele de acasă la el. Mihail a chemat-o pe una din cele trei fiice ale sale și, amenințând-o cu o bătaie cruntă, a obligat-o să pieptene animalul după care să mănânce părul acesteia.

Подъезд дома, где жила семья Хачатурян - Sputnik Moldova
Rusia
Partea tenebroasă și cea luminoasă a lui Mihail Haciaturian, ucis de propriile fiice

Amintim că cele trei surori i-au pricinuit mai multe răni cu un obiect ascuțit tatălui lor Mihail Haciaturian, în vârstă de 57 de ani, care a și decedat. Omorul s-a produs în seara de 27 iulie, în scara unui bloc situat pe șoseaua Altufievo, în nord-estul orașului Moscova.

Mama celor trei surori, Aurelia Dunduc, este originară din Moldova, spune că ani la rând, fostul său concubin, de a cărui moarte sunt învinuite fiicele lor comune, și-a bătut joc de ea și de copiii lor.

Fluxul de știri
0