Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: Iată ce le făcea un avocat pervers fetelor minore - Video

© AFP 2024 / Olga MALTSEVABordel
Bordel - Sputnik Moldova
Abonare
Un avocat din Capitală este suspectat de faptul că, timp de doi ani, ar fi exploatat sexual o minoră.

CHIȘINĂU, 2 aug — Sputnik. Un avocat originar din Chișinău a fost reținut pentru 72 de ore. Bărbatul de 62 de ani este suspectat de trafic de copii în scop de exploatare sexuală.

În urma investigațiilor, oamenii legii au stabilit că individul a profitat de poziția social vulnerabilă a unei minore de 15 ani, a adăpostit-o în apartamentul său și a întreținut sistematic relații sexuale cu ea. Pentru acest "serviciu", fata era remunerată cu diverse sume de bani.

Sex slavery - Sputnik Moldova
Societate
Dezvăluiri: Realitatea femeilor din Europa de Est traficate în Scoția

Minora este originară din raionul Călărași și era căutată de polițiști pentru că obișnuia să plece de acasă des. Ea le-a povestit polițiștilor că prima dată a întreținut relații sexuale cu bărbatul în toamna anului 2016. Pentru acest lucru i-a fost achitată suma de 400 de lei. De atunci adolescenta părăsea domiciliul sistematic pentru a veni în Chișinău.

În urma perchezițiilor efectuate în apartamentul bărbatului a fost găsită minora, 80 de poze în care bărbatul apare lângă alte tinere, prezervative, jucării sexuale, telefonul mobil, un aparat de fotografiat și un calculator. Probele au fost ridicate pentru a verifica eventualitatea exploatării sexuale și a altor copii.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru comiterea infracţiunii de trafic de copii. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenţiune pe viaţă. Oamenii legii desfășoară acțiuni de urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs acest caz, dar și identificarea altor tinere care ar fi fost exploatate sexual de către suspect.

Fluxul de știri
0