Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Avocatul care a exploatat sexual o minoră a primit 30 de zile de arest

© Sputnik / Мирослав Ротарьзадержание
задержание - Sputnik Moldova
Abonare
Individul a abuzat sexual o minoră de 15 ani în apartamentul său din Chișinău.

CHIȘINĂU, 2 aug — Sputnik. Avocatul din Capitală care ar fi abuzat sexual o minoră de 15 ani a primit 30 de zile de arest preventiv. Decizia a fost luată în urmă cu puțin timp de Judecătoria Chișinău. Individul de 62 de ani riscă 20 de ani de închisoare.

Bordel - Sputnik Moldova
Societate
Îngrozitor: Iată ce le făcea un avocat pervers fetelor minore - Video

Amintim că un avocatul este suspectat de trafic de copii în scop de exploatare sexuală. Acesta a profitat de poziția social vulnerabilă a unei minore de 15 ani, a adăpostit-o în apartamentul său și a întreținut sistematic relații sexuale cu ea. Pentru acest "serviciu", fata era remunerată cu diverse sume de bani.

În urma perchezițiilor efectuate în apartamentul bărbatului a fost găsită minora, 80 de poze în care bărbatul apare lângă alte tinere, prezervative, jucării sexuale, telefonul mobil, un aparat de fotografiat și un calculator. Probele au fost ridicate pentru a verifica eventualitatea exploatării sexuale și a altor copii.

Fluxul de știri
0