Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Iranul despre amenințările SUA: Vorbe goale care nu merită nicio atenție

© AP Photo / Ebrahim NorooziPreședintele Iranlui, Hassan Rouhani
Președintele Iranlui, Hassan Rouhani - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Iranului, Hassan Rohani, a calificat drept „vorbe goale” amenințările SUA, care “nici nu merită să fie luate în seamă”, se spune într-un mesaj publicat pe site-ul oficial al președinției iraniene.

CHIȘINĂU, 26 iul — Sputnik. Președintele Iranului, Hassan Rohani, consideră că amenințările venite dinspre Washington la adresa Teheranului nu merită să fie luate în seamă, se spune într-o mesaj publicat pe site-ul oficial al președintelui iranian.

Ali Akbar Salehi - Sputnik Moldova
Iran către SUA: "Dacă faceţi asta, revenim la programul nuclear"

"Astăzi, unii conducători americani pălăvrăgesc mult și pe alături de subiect. Amenințările goale ale unora dintre ei nu merită niciun răspuns și niciun schimb de replici. Cel mai dur răspuns la afirmațiile lor ieftine va fi calea unității și rezistenței", a declarat Rohani.

Anterior, președintele iranian a îndemnat SUA să nu se joace cu focul, avertizând că în caz contrar Washingtonul va regreta.

Drept răspuns, președintele SUA, Donald Trump, a scris pe Twitter că Iranul se va confrunta cu niște "urmări fără precedent" dacă va continua să amenințe Washingtonul.

Fluxul de știri
0