Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O vânzătoare din Hâncești a pus pe fugă un bărbat care a amenințat-o cu pistolul - Video

© Sputnik / Rodion ProcaPistol
Pistol - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a vrut să se căpătuiască gratis cu produse dintr-un magazin, amenințând vânzătoarea cu un pistolul, dar a fost pus pe fugă de către aceasta.

CHIȘINĂU, 19 iun — Sputnik. Un bărbat din Hâncești i-a pus pistolul la frunte unei vânzătoare pentru că nu avea bani să-și achite marfa comandată.

Pistol - Sputnik Moldova
Accidente
În troleibuzul 8 din Chișinău un pasager a amenințat taxatorul cu un pistol

Fără să stea mult pe gânduri, femeia i-a smuls pistolul din mână, prinzându-l de cămașă. Văzând că nu are nicio scăpare, individul a lăsat marfa și s-a făcut nevăzut. 

Femeia le-a povestit reporterilor hn24.net că agresorul a intrat în magazin și a stat aproximativ 25 de minute. Acesta nu părea să se grăbea să ceară, așa că femeia i-a spus că nu are timp de pierdut și să decidă mai repede ce dorește să cumpere.

În cele din urmă, individul a cerut produse în valoare de aproape 300 de lei. Când a venit timpul să achite, bărbatul a scos pistolul și a amenințat-o pe femeie.

Bărbatul a fost identificat de polițiști. Dacă va fi găsit vinovat el riscă să stea după gratii până la șase ani.

Fluxul de știri
0