Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În troleibuzul 8 din Chișinău un pasager a amenințat taxatorul cu un pistol

© Sputnik / Владимир Песня / Accesați arhiva multimediaPistol
Pistol - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi dimineață, un bărbat a refuzat să achite taxa de călătorie într-un troleibuz din Chișinău, amenințând taxatorul cu un pistol

CHIȘINĂU, 22 martie — Sputnik. Șeful regiei Transport Electric Chișinău, Gheorghe Morgoci, a confirmat pentru Sputnik informația cu privire la incident.

Пистолет. Иллюстративное фото. - Sputnik Moldova
O femeie, cu mască și cu un pistol-jucărie, a încercat să prade un magazin

„În troleibuz a intrat un pasager. Când taxatorul i-a cerut să achite taxa de călătorie, acesta a scos un pistol de jucărie și a început să amenințe. S-au găsit pasageri curajoși care l-au imobilizat. Aceștia au chemat imediat poliția care l-a și luat", a declarat Morgoci.

Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Adrian Jovmir, informația referitoare acest incident a fost recepționată dimineață.

„A sunat o femeie și a anunțat că, în troleibuzul de pe linia 8, taxatorul a fost amenințat cu un pistol. Am stabilit că făptașul este un tânăr născut în 1990, fără un loc permanent de trai. Acesta avea asupra sa un pistol de jucărie", a menționat Jovmir.

El a precizat că tânărul a fost dus la sectorul de poliție, unde urmează să fie stabilite toate circumstanțele incidentului. Oamenii legii examinează cazul ca pe un act de huliganism.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0