Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Horoscopul pentru luna iunie. Atenție mare la zilele de 12 și 13

CC0 / Pixabay / PIRO4D / Гороскоп и знаки зодиака
Гороскоп и знаки зодиака - Sputnik Moldova
Abonare
Prognoza astrologică pentru luna iunie 2018 prezentată de cititorul în stele Stellium Aspectus.

CHIȘINĂU, 1 iunie — Sputnik. Fazele principale ale Lunii, adică Luna nouă și Luna plină, coincid cu datele 13 iunie, ora 22.45 (Lună nouă) și 28 iunie, ora 7.54 (Lună plină).

Când este Lună nouă nu întreprindem nimic, avem grijă de sănătate. Organismul nostru opune o rezistență slabă la diferiți viruși și microbi. Lăsăm mașina în garaj și încercăm să ne menținem echilibrul interior.

Când avem Lună plină sunt contraindicate intervențiile chirurgicale. Vom fi foarte atenți când lucrăm cu instrumente ascuțite. Chiar și o tăietură neînsemnată poate provoca o hemoragie abundentă. Și în această fază a Lunii lăsăm mașina în parcare, deoarece există un risc sporit de accidente rutiere.

Pe Lună nouă și Lună plină nu semănăm și nu plantăm nimic.

Гороскоп - Sputnik Moldova
Societate
Fiți cu ochii în patru: horoscopul pentru luna aprilie 2018

Pe 21 iunie este Solstițiul de vară, cea mai lungă zi a anului în care puneți baza planurilor pe viitor.

De pe 26 iunie până pe 28 august, Marte intră în perioada retrogradă. În această perioadă nu se recomandă să schimbați locul de muncă, să procurați tehnică, să planificați operații chirurgicale, deoarece este o perioadă cu riscuri de traumatisme. Principalul este să vă protejați zona capului, să fiți cât mai atenți cu focul și cu apa fierbinte. Pot apărea confuzii în ceea ce privește finanțele.

Vara, firește, ne ocupăm de reparații. Lucrările de renovare începute în Marte retrograd vor dura mult și bine.

În această prognoză instituim o rubrică nouă care, cu siguranță, multora le va fi de folos. Cea mai mare greșeală o comit persoanele care încep „o nouă viață" de luni, încercând să se lase de fumat sau să renunțe la băuturile alcoolice… Aceasta este cea mai săracă zi a săptămânii din punct de vedere energetic. Despre ce fel de rezultate frumoase poate fi vorba când avem o energetică slabă?!

Însă ne vin în ajutor stelele care ne povățuiesc să renunțăm la obiceiurile dăunătoare, să ne debarasăm de cuvintele-parazit și să rupem relațiile cu pseudoprietenii în joia știrbă care precedă Luna nouă. În cazul dat este joia de 7 iunie. 

Urmărim semaforul nostru astrologic și menționăm zilele în care avem voie sau nu să facem anumite lucruri.

Pe 8, 9, 16, 17 iunie semaforul este verde pentru cei care doresc să procure un mijloc de transport, piese de schimb sau să facă reparațiile necesare.

Pe 3, 4 iunie aceeași undă verde va fi pentru femeile care își vopsesc părul. Pe 19 iunie pot merge la cosmetolog, la saună sau să facă o curățenie generală.

Pe 14 și 15 iunie planificați-vă timpul în așa mod, încât cea mai mare parte să revină pentru diferite activități împreună cu copiii.

Horoscope - Sputnik Moldova
FBI a efectuat un studiu al celor mai periculoase zodii

Semaforul verde trece în roșu și, pe 22, 23, 24 iunie să nu vă procurați haine noi și, cu atât mai mult, nu îmbrăcați și nu încălțați nimic nou, chiar dacă doriți să mergeți la o petrecere în ceva nou: rochie sau costum.

Pe 8 și 9 iunie nu vă duceți la stomatolog! Vizita ar putea fi nereușită.

În Orient nu se utilizează expresia „astăzi este a 9-a zi lunară", adică ziua satanică, ci o numesc „simbol". Dintr-odată totul devine clar.

Cea de-a 19-a zi lunară este numită păianjen. Fel de fel de escroci întind capcane pentru tentații și înșelăciuni. Începe această zi pe 3 iunie, ora 0.38.

Cea de-a 29-a zi lunară, cea mai periculoasă, are ca simbol o hidră, caracatiță. După cum se știe, caracatița elimină mai întâi un lichid de culoare închisă care acoperă victima pe care o biruie apoi cu ușurință.

Înșelătoriile, informațiile false, declanșarea forțelor ocult care încearcă prin toate mijloacele să-l abată pe om de pe calea Luminii. În această zi cea mai puternică protecție este smerenia. Începe pe 13 iunie, ora 4.48 și se încheie în aceeași zi la ora 22.46.

Nu sunt satanice, însă la fel de periculoase sunt și zilele de 7 iunie, ora 4.00 — 8 iunie, ora 2.23. Este vorba de cea de a 23-a zi lunară, care are drept simbol crocodilul cu pene Makkara. În această perioadă nu trebuie să te superi, să soluționezi problemele prin aplicarea forței. Este de dorit să fie excluse bucatele din carne de animale, dând preferință produselor lactate.

Broasca, mlaștina sunt simbolurile celei de a 26 zi lunară. Începe pe 10 iunie de la ora 3.11 și se încheie pe 11 iunie la ora 3.37. În acest interval nu trebuie să te cerți, să strigi, să vorbești mult și degeaba. Mai bine să taci și să-ți cauți de treabă.

Prognoza noastră se încheie cu cea mai armonioasă, cea mai luminoasă zi lunară, a 28-a, care cade pe 12 iunie începând cu ora 4.08 și până pe 13 iunie, ora 4.48, având ca simbol Lotusul — floarea sfântă a Orientului. În această zi are loc o alchimie a sufletului. Dorința de a fi mai bun și mai pur se realizează din plin.

Fie ca această zi cu simbolul său luminos să se mențină pe parcursul a tuturor celor 365 (366) de zile pe care le are anul!

Vă urez Lumină și Bucurie!

Fluxul de știri
0