Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Fiți cu ochii în patru: horoscopul pentru luna aprilie 2018

CC0 / Pixabay / Homestage / Гороскоп
Гороскоп - Sputnik Moldova
Abonare
Prognoza astrologică pentru luna aprilie de la cititorul în stele Stellium Aspectus.

CHIȘINĂU, 9 apr — Sputnik. Astrologul Stellium Aspectus a făcut horoscopul pentru luna aprilie. Potrivit prognozelor astrale, până la 15 aprilie, se va face simțită în continuare influența Mercurului retrograd care a început în luna martie.

Iată cum trebuie să ne comportăm până la 15 aprilie.

1. Nu întreprindem nimic nou, nu procurăm mărfuri scumpe.

2. Atenție la completarea diferitelor documente: se pot strecura greșeli regretabile.

3. Este de dorit să fie amânate călătoriile îndelungate.

4. Ies din uz toate mijloacele electronice, precum și aparatele electrice. Acestea nu trebuie să fie reparate, pentru că se vor defecta din nou.

5. În această perioadă apar diferite divergențe.

Гороскоп - Sputnik Moldova
Societate
Cel mai exact horoscop pentru anul 2018: Ce ne va aduce anul Câinelui Galben

Deoarece în aprilie există multe puncte medii între eclipse, vom prezenta în continuare o scurtă caracteristică a acestor puncte. Ca și în Mercurul retrograd, nu se întreprinde nimic nou.

1. Nu trebuie luate decizii importante. Totul poate avea un final exact invers. O simplă întâmplare poate să dăuneze grav.

2. Tot în aceste zile pot avea loc diferite catastrofe. (Pe 11 februarie — ultimul punct mediu dintre eclipse — la Moscova s-a prăbușit un avion rusesc.)

Perioada de influență a punctelor medii între eclipse durează 7 zile. Pe datele de 19, 20 și 21 aprilie, forțele negative devin mai puternice, iar pe 22 aprilie acționează din plin. După care, pe datele de 23, 24, 25 aceste forțe negative scad din intensitate.

În a doua perioadă — 27, 28, 29 aprilie — influența negativă crește. Pe 30 aprilie influența va fi totală, iar pe 1, 2 și 3 mai va scădea.

Pe 16 aprilie va fi Lună nouă. Se vor acutiza bolile cronice. Nu se recomandă să întreprindeți ceva nou. Cei născuți în zodia Taurului, Scorpionului, Vărsătorului și Leului vor avea o reacție deosebit de gravă la apariția Lunii noi.

Pe 30 aprilie se formează Luna plină. A nu se lua decizii importante. Mai bine să nu vă așezați la volan. Renunțați la operațiile programate. Cea mai mică tăietură poate provoca scurgeri abundente de sânge.

Zilele nefavorabile din ciclul Lunii, numite și zile satanice, au o caracteristică comună: înșelăciune, ispite, dispoziție proastă. Zilele lunare pot avea o durată diferită, de la câteva minute până la o zi solară și mai mult.

FBI a efectuat un studiu al celor mai periculoase zodii>>>

Pe 1 aprilie, de dimineață până la ora 20.37, va fi activă a 15-a zi lunară. Pe 4 aprilie, de la ora 23.39 până pe 6 aprilie ora 0.58, va fi activă a 19-a zi lunară.

De la 15 aprilie ora 6.18 până la 16 aprilie ora 4.39 va acționa cea mai perfidă zi satanică, a 29-a.

Deoarece calitatea zilei lunare poate fi apreciată după simbolul său, ne întrebăm: la ce ne-am putea aștepta de la simbolul crocodilului cu pene (makara)? Adevărat, la nimic bun. Această zi va începe la 9 aprilie, ora 3.36, și se va încheia la 10 aprilie, ora 14.03.

O altă întrebare: oare o broască orăcăind în eleșteu nu este mai bună decât un crocodil cu pene? Desigur că nu, pentru că în cea de-a 26 zi lunară este de dorit să vorbim mai puțin, deoarece pălăvrăgeala ne deconectează foarte tare. Vom sta tăcuți pe data de 12 aprilie de la ora 5.04 până la 13 aprilie, ora 5.29.

Acum ne vom nota în agendă acțiunile semaforului astrologic.

1. Culoarea roșie, care va arde pe 3 și 4 aprilie, nu recomandă să ne cumpărăm haine și încălțăminte, și nici să ne îmbrăcăm sau să ne încălțăm cu ceva nou.

2. Bărbații trebuie să ia aminte: pe 22 aprilie se aprinde culoarea verde la procurarea automobilelor, pieselor de schimb, reparația și vânzarea mijloacelor de transport.

3. Dragi femei! Programați-vă pentru 25 și 26 aprilie o vizită la cosmetolog, faceți curățenie generală în casă, mergeți la saună.

4. Pe 20 și 21 aprilie se va aprinde culoarea galbenă a semaforului: acordați mai multă atenție copiilor. Totodată, în aceste zile va fi mare probabilitatea intoxicațiilor alimentare.

5. Dacă tensionatele zile lunare poartă cele mai neatrăgătoare denumiri (Șacal, Păianjen), ziua de 28 aprilie, care este una dintre cele mai luminoase, se numește Lotus. Pentru această zi nu vă planificați nimic ce ține de sfera materială, ci lăsați-vă purtați de frumusețea muzicii, poeziei, farmecul naturii. În această zi se produce o alchimie a sufletului, curățirea acestuia de tot negativul care se acumulează pe parcursul unei luni.

Stelele vă urează bucurie și fericire!

Fluxul de știri
0