Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

FBI a efectuat un studiu al celor mai periculoase zodii

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Biroul Federal de Investigații al SUA (FBI) a efectuat un studiu în care a analizat care sunt cele mai periculoase zodii.

CHIȘINĂU, 24 mart – Sputnik. Zodia unei persoane spune multe despre infracțiunile pe care le va comite, potrivit specialiștilor. Câțiva experți au analizat dosarele celor mai periculoși criminali în serie prinși de FBI și au făcut un clasament al celor mai periculoase zodii. 

Experții au luat pe rând cele patru categorii din zodiac: semnele de Foc, Apă, Pământ și Aer.

Гороскоп - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Horoscop 2018. Nativii din trei zodii se vor îmbogăți în anul care vine

Zodiile de Foc. În această categorie intră Berbecul, Săgetătorul și Leul. Dintre aceste zodii, Săgetătorii au cele mai multe infracțiuni comise și sunt cel mai greu de prins, potrivit astrawoman.com. Berbecii au, de obicei, cele mai multe arme asupra lor, dar cu toate acestea, Leii sunt considerați cei mai periculoși.

Zodiile de Aer. Balanța, Gemenii și Vărsătorul sunt zodii de Aer. Din această categorie, Balanțele comit cele mai multe infracțiuni și sunt, de obicei, înarmate și foarte periculoase. Gemenii sunt implicați cel mai des în tot felul de fraude, iar Vărsătorii săvârșesc cele mai multe crime din răzbunare.


Fluxul de știri
0