Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ce subiecte vor figura pe agenda întrevederii dintre Putin și Trump

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин принимает участие в саммите "Группы двадцати" в Гамбурге
Президент РФ В. Путин принимает участие в саммите Группы двадцати в Гамбурге - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei a anunțat care va fi subiectul central al discuțiilor dintre cei doi lideri.

CHIȘINĂU, 16 mai — Sputnik. În cadrul întrevederii, președintele rus Vladimir Putin și președintele american Donald Trump se vor concentra asupra luptei împotriva terorismului, a anunțat adjunctul ministrului Afacerilor Externe al Rusiei, Oleg Sîromolotov.

Cars drive past the Russian Foreign Ministry building in Moscow on May 5, 2016 - Sputnik Moldova
Rusia
Reacţia Rusiei la decizia lui Trump de a se retrage din acordul cu Iranul

"Acesta (subiectul combaterii terorismului n.r.) va fi unul central", a spus Sîromolotov, adăugând că vor fi abordate și alte teme legate de cooperarea strategică între cele două state.

De asemenea, oficialul a subliniat că fără abordarea acestor subiecte este de neconceput dezvoltarea în continuare a relațiilor bilaterale.

Purtătorul de cuvânt al liderului rus, Dmitri Peskov a declarat la începutul lunii mai că președintele SUA și-a exprimat disponibilitatea de a avea o întrevedere cu Putin, însă deocamdată nu au fost întreprinși pași în această direcție și nu există, la moment, o claritate în ceea ce privește organizarea unei astfel de întâlniri.

Fluxul de știri
0