Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Informație de ultimă oră de la CEC despre alegerile din 20 mai

© Sputnik / Мирослав РотарьЦИК
ЦИК - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia Electorală Centrală aduce la cunoștința alegătorilor modalitățile prin care aceștia se pot informa cu privire la alegerile locale noi din 20 mai.

CHIȘINĂU, 16 mai – Sputnik. Alegătorii din localitățile în care pe 20 mai se vor desfășura alegerile locale noi, pentru funcția de primar, au posibilitatea să verifice corectitudinea întocmirii listelor electorale, atât la secţiile de votare, cât şi online, accesând pagina web a Comisiei Electorale Centrale (CEC). 

Dorin Chirtoacă și oile - Sputnik Moldova
Societate
Data de 20 mai a jucat un rol fatal în viața lui Dorin Chirtoacă

Modificări în listele electorale pot fi solicitate de către alegători, Comisiei Electorale Centrale sau Biroului electoral, până pe 19 mai. 

Totodată, cetățenii care au întrebări ce țin de organizarea și desfăşurarea alegerilor locale noi, pot telefona la linia de informare a alegătorilor: (+373) 22 88 01 01.

Linia de informare funcționează de luni până vineri între orele 08.00 – 17.00, sâmbătă, 19 mai: 08.00 – 18.00, iar în ziua alegerilor, duminică, 20 mai: 05.00 – 24.00.

Duminică, 20 mai, în șapte localități din țară, vor avea loc alegeri locale noi. Este vorba de municipiile Chișinău și Bălți, comuna Leușeni și satul Nemțeni, raionul Hâncești, comuna Volovița, raionul Soroca, comuna Jora de Mijloc, raionul Orhei și comuna Pârliţa, raionul Ungheni. 

Fluxul de știri
0