Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

S-a încălzit și moldovenii s-au pus pe fapte: Iată ce fac în sudul țării

© Sputnik / Мирослав РотарьPoliția de Frontieră
Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția de Frontieră a ridicat 300 de metri de plasă de pescuit și circa 60 de kg de pește.

CHIȘINĂU, 25 apr — Sputnik. Începând cu data de 7 aprilie, în Moldova a început perioada de prohibiție la pescuit, care va dura 70 de zile consecutive. Cu toate acestea, opt cetățeni moldoveni, locuitori ai satelor Colibași, Ursoaia și Vadul lui Isac din raionul Cahul, au ieșit la pescuit.

Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Societate
Îngrozitor: Crimă împotriva naturii comisă de braconierii moldoveni

Potrivit Poliției de Fronteieră, ei s-au ales cu amenzi și procese verbale pentru încălcarea regimului de frontieră. Inspectorii au depistat și ridicat peste 300 de metri de plasă și aproximativ 60 de kilograme de pește pe care le-au transmis Serviciului Piscicol.

În primul caz, patrula Sectorului Brânza al Poliției de Frontieră a scos pe mal 200 de metri de plasă și alte ustensile, precum și 55 de kilograme de pește viu. Toate au fost transmise Serviciului Piscicol.

Un alt cetățean din satul Ciumai, raionul Taraclia, a fost documentat pentru încălcări similare. Bărbatul de 36 ani pescuia în preajma liniei de frontieră. 

Piaţă, peşte, foto de arhivăDezastru: Iată ce riști să cumperi în piețele din Chișinău>>>

 

 

Oamenii legii au ridicat o plasă monofilament, cu o lungime de 100 de metri, în care se aflau aproximativ două kilograme de pește.

Fluxul de știri
0