Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: Crimă împotriva naturii comisă de braconierii moldoveni

© Sputnik / Мирослав РотарьPoliția de Frontieră
Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
Peste 1 300 de metri de plase de pescuit au fost ridicate din apele de la frontiera cu România.

CHIȘINĂU, 20 apr — Sputnik. Polițiștii de Frontieră au depistat și ridicat din apele râului Prut și lacului Beleu mai multe unelte de pescuit, utilizate ilegal de către unii cetățeni.

Пограничная полиция - Sputnik Moldova
Societate
Cel mai șmecher moldovean: A vrut să-i ducă de nas pe polițiștii de frontieră

Echipa de inspectare a depistat 17 plase de pescuit din monofilament, cu lungimea totală de 1100 de metri şi 20 de kilograme de peşte viu de mai multe specii, care ulterior au fost eliberați în mediul lor acvatic.

Alte patru plase de pescuit cu o lungime de 250 metri au fost scoase pe mal într-o stare deplorabilă, în care erau prinși aproximativ 50 kilograme de peşte în proces de descompunere.

Oamenii legii au întocmit procese verbale de ridicare a plaselor de pescuit fără a fi identificată deocamdată vreo persoană culpabilă.

Un moldovean anunțat în căutare federală, reținut la frontieră: Vezi ce a făcut în Rusia>>>

La moment, cazul este documentat de către Serviciul Piscicol. Acțiunile oamenilor legii au fost efectuate pentru a diminua și contracara braconajul piscicol.

Fluxul de știri
0