Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Franzeluța: Este imposibil ca un șoarece să ajungă în pâinea pe care o producem

Abonare
Reprezentanții companiei de panificație "Franzeluța" au venit cu o reacție la acuzațiile apărute în mediul online că într-o pâine produsă de aceasta a fost găsit un șoarece.

CHIȘINĂU, 25 apr — Sputnik. Reprezentanții întreprinderii de panificație "Franzeluța" au venit cu o reacție referitor la fotografiile apărute în mediul online cu o pâine care conține un șoarece. Cei de la "Franzeluța" neagă că pâinea ar aparține întreprinderii de panificații.

Pâine de casă - Sputnik Moldova
Societate
Oripilant: Un șoarece găsit în pâine - Iată ce a decis ANSA

Mai mult, compania a convocat o ședință de urgență în cadrul căreia au luat legătura cu tânărul care a publicat imaginile pe Facebook. Reprezentanții companiei au cerut de la acesta să aducă probe care demonstrează că pâinea ar fi fost produsă de "Franzeluța".

Potrivit unui comunicat de presă publicat de companie, probabilitatea ca un obiect străin să pătrundă în aluatul din care se fabrică pâinea este nulă. În comunicat mai scris că tehnologia de preparare a produselor de panificație parcurge câteva etape de fabricație care sunt monitorizate minuțios. Compania este supusă unor verificări stricte ale reprezentanților ANSA.

Compania de panificații „Franzeluța" califică această situație o încercare de a defăima întreprinderea și a produselor pe care produce. Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor s-a autosesizat în acest caz și a inițiat verificări la întreprinderea de panificație.

Cazul a fost reclamat Direcției Municipală pentru Siguranța Alimentelor Chișinău. La întreprindere a fost delegat un inspector care investighează cazul. Rezultatele finale ale investigației vor fi făcute publice de către Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor în curând.

Fluxul de știri
0