Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Oripilant: Un șoarece găsit în pâine - Iată ce a decis ANSA

CC0 / Pixabay / jackmac34 / Pâine de casă
Pâine de casă - Sputnik Moldova
Abonare
ANSA a inițiat controale la întreprinderea de panificații care a admis pe piață o pâine cu un șoarece în interior.

CHIȘINĂU, 24 apr — Sputnik. Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor a inițiat controale la întreprinderea de panificație care ar fi produs și pus în vânzare o pâine cu un șoarece în interior. Cazul a fost reclamat Direcției Municipală pentru Siguranța Alimentelor Chișinău.

Хлеб - Sputnik Moldova
Societate
Vai de cei săraci: Prețurile la pâine au crescut

În baza reclamației depuse, Direcției Municipală pentru Siguranța Alimentelor Chișinău a inițiat acțiunile prevăzute de legislație privind examinarea reclamațiilor.

La întreprindere a fost delegat un inspector pentru siguranța alimentelor, care investighează cazul.

Rezultatele investigației vor fi făcute publice de către Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor.

În data de 22 aprilie, un internaut a publicat pe pagina sa de Facebook două fotografii în care se vede că în pâinea pe care a cumpărat-o se afla un șoarece.

„Stimați prieteni, mare grijă să aveți când cumpărați pâine de la Franzeluța. Azi am vizitat părinții și am făcut pozele postate. Mâine cazul va fi raportat la APC și posibil altor instituții. Taică-meu a depistat un cadavru de șoarece în pâine. Multa baftă, Tuturor! „Fie pâinea cât de rea, tot cu șoareci — în țara mea", a scris tânărul pe contul său de Facebook.

Fluxul de știri
0