Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cutremurător: Ce a declarat tatăl copilei ucise cu cruzime de mama ei

© Fotolia / gebphotographyПреступление
Преступление - Sputnik Moldova
Abonare
Tatăl fetiței nu și-a putut reveni ore în șir din starea de șoc, el nu-și poate explica ce a putut-o determina pe soția sa să-i ia viața micuței.

CHIȘINĂU, 1 aprl — Sputnik. Crima monstruoasă care a avut loc la Timișoara a zguduit întreaga Românie, iar apropiații si cei care au cunoscut-o pe femeia ucigașă nu-și pot reveni din șoc. Toți se întreabă cum a putut să se transforme o mamă iubitoare în călăul propriului copil.

Pumn - Sputnik Moldova
Societate
Crimă oribilă în Anenii Noi: Cioban bătut până la moarte

Amintim că o femeie în vârstă de 39 de ani din Timișoara, care era și educatoare, și-a ucis fetița de doar patru ani, după care a anunțat poliția.

Copila a murit în chinuri groaznice, mama ei tăindu-i venele la ambele mâini, iar apoi înecând-o în cadă. Ulterior, ea anunțat la 112 că și-a omorât copilul, iar apoi a băut erbicid, încercând să se sinucidă.

Potrivit presei din țara vecină, mama ucigașă era educatoare la grădinița din satul Murani, județul Timiș. Acum trei săptămâni, aceasta și-a luat concediu fără plată. Ea s-ar fi certat cu soțul ei înainte de a comite crima.

Tragedia s-a întâmplat în timp ce soţul femeii era plecat la serviciu, scrie digi24.ro. Tatăl fetiței a fost în stare de şoc ore întregi după aflarea vestii îngrozitoare. El nu înțelege cum a putut să se transforme partenera lui în criminală. Bărbatul spune că fetița, singurul lor copil, era extrem de atașată de mama sa.

„Primul lucru fugea la mama…mami, am venit să te pup și să-ți spun cât de iubesc", a spus Marius Neț, tatăl fetiței.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Jaf armat la una dintre băncile vizată în scandalul BEM

Același lucru îl afirmă și vecinii care au povestit că femeia își adora copila și o numea prințesă. Cu atât mai greu de explicat această crimă oribilă și cruzimea extremă cu care și-a ucis copilul.
Nici tată fetiţei, nici apropiaţii nu pricep ce s-a produs în mintea femeii care îşi dedicase viaţa şi cariera copiilor. Directoarea grădiniţei vorbea la superlativ despre educatoare, la fel şi părinţii celor mici din grupa ei, mai menționează sursa.

Noi detalii în cazul minorei de la Ungheni, omorâtă cu deosebită cruzime>>>

Singurul indiciu că ceva nu era în regulă cu educatoarea a venit luna trecută. I-a spus directoarei că este extenuată şi că are nevoie de o pauză, aşa că a intrat în concediu fără plată.

În acest context, specialiștii au scos în evidență faptul că cei care sunt angajați în sistemul educațional nu sunt evaluați psihologic. Obligativitatea controlului psihologic a fost exclusă acum șase ani, când a fost modificat un act legislativ.

Educatoarea care și-a ucis copilul ar putea să facă 25 de ani de închisoare sau să ajungă la un spital de psihiatrie sub pază.

Fluxul de știri
0