Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă oribilă în Anenii Noi: Cioban bătut până la moarte

Abonare
Un bărbat a fost găsit mort la o stână din raionul Anenii Noi.

CHIȘINĂU, 30 mart — Sputnik. Ieri proprietarul unei stâne din satul Cobusca Nouă, raionul Anenii Noi, l-a găsit fără suflare pe unul dintre ciobani.

A model presents a creation by Colombian designer Hernan Zajar during the Colombiatex fair on January 28, 2015 in Medellin, Antioquia department, Colombia - Sputnik Moldova
Societate
O nouă crimă oribilă: Un model și-a ucis soțul și cei doi copii

Oamenii legii au constatat că, pe 28 martie, cu o zi înainte de a fi descoperit corpul neînsuflețit, între victimă și un alt cioban s-a iscat un conflict.

Cei doi au consumat împreună băuturi alcoolice, iar apoi bănuitul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu bâta, pe toată suprafața corpului. În urma loviturilor, victima în vârstă de aproximativ 40 ani a decedat.

A crezut că este moartă: Fapta înfiorătoare a unui tânăr din Anenii Noi>>>

Suspectul are 51 de ani și este originar din satul Florești, raionul Anenii Noi. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, iar poliția locală investighează toate circumstanțele tragediei.

Fluxul de știri
0