Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O porțiune de stradă va fi blocată mâine. Primăria face ordine în Capitală

© Sputnik / Miroslav RotariPrimăria Chișinău
Primăria Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
O porțiune a străzii Toma Ciorbă va fi blocată mâine pentru o jumătate de zi.

CHIȘINĂU, 2 mar — Sputnik. Un tronson al străzii Toma Ciorbă din Capitală va fi blocată pentru circulația rutieră mâine, 3 martie.

Astfel, traficul rutier pe segmentul dintre bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și strada 31 august 1989 va fi suspendat.

Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Politică
Dorin Chirtoacă nu mai are cale de întoarcere la Primăria Chișinău

Potrivit Primărie Chișinău, drumul va fi închis între orele 07:00 — 16:00 din motivul executării lucrărilor de defrișare și curățare sanitară a arborilor.

„De menționat că serviciile municipale de profil vor defrișa și curată arborii care se află într-o stare fitosanitară nesatisfăcătoare, au ramurile uscate și cu procese de putrefacție la tulpină sau prezintă pericol real pentru oameni", menționează reprezentanții Primăriei Capitalei.

Lucrările de curățare a copacilor uscați, dar și înlocuirea lor cu puieți de talie înaltă, vor continua pe întreaga perioadă a repaosului vegetativ, adică până în luna aprilie.

Fluxul de știri
0