Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Campionatul Mondial la Fotbal: Jucătorii și suporterii se vor simți confortabil

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediaСтадион "Лужники" в Москве
Стадион Лужники в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Rusia este gată să-i primească pe oaspeții Campionatului Mondial la Fotbal, a declarat directorul general al comitetului organizatoric „Rossia 2018”, Aleksei Sorokin.

CHIȘINĂU, 2 mar — Sputnik. Jucătorii și oaspeții Campionatul Mondial de Fotbal, care va avea loc la vară în Rusia, se vor simți confortabil, a declarat pentru jurnaliști Aleksei Sorokin, directorul general al comitetului organizatoric „Rossia 2018".

Potrivit acestuia, suporterii și fotbaliștii vor putea vedea întreaga diversitate a Rusiei. Autoritățile regionale sunt pregătite la cel mai înalt nivel pentru primirea jucătorilor și a fanilor.

Президент РФ Владимир Путин - Sputnik Moldova
Rusia
Putin: Este necesar să fie asigurată securitatea maximă la Campionatul Mondial la Fotbal

„Am vrea să vedeți cât de diversă este Rusia, însă vă veți putea convinge mai bine de acest lucru în timpul turneului. Muncim mult pentru ca să vă simți confortabil, creăm toate condițiile și sperăm că, peste 100 de zile, Rusia va deveni casa dumneavoastră. Rusia a depus multe eforturi pentru pregătirea infrastructurii, iar eu pot să vă asigur că torul va fi gata exact peste câteva săptămâni", a menționat Sorokin.

Primul Campionat Mondial de Fotbal din istorie care are loc pe teritoriul Rusiei se va desfășura în perioada 14 iunie — 15 iulie 2018. Meciurile vor avea loc la Moscova, Kaliningrad, Sankt Petersburg, Volgograd, Kazan, Nijni Novgorod, Samara, Saransk, Rostov pe Don, Ekaterinburg și Soci. La Samara vor fi jucate șase meciuri: patru în faza grupelor, inclusiv confruntarea cu selecționata Rusiei, precum și meciurile eliminatorii, din 1/8 și 1/4 de finală.

Fluxul de știri
0