Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Este necesar să fie asigurată securitatea maximă la Campionatul Mondial la Fotbal

© Sputnik / Aleksey Nikolsky / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ Владимир Путин
Президент РФ Владимир Путин - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Rusiei a vorbit despre necesitatea de a asigura securitatea participanților și a oaspeților Campionatului Mondial la Fotbal.

CHIȘINĂU, 28 feb — Sputnik. Este necesar să fie asigurată securitatea maximă a sportivilor și suporterilor în timpul desfășurării Campionatului Mondial la Fotbal, a declarat președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, luând cuvântul la colegiul MAI, comunică RIA Novosti.

Церемония вручения государственных наград, приуроченная к празднованию Дня защитника Отечества - Sputnik Moldova
Rusia
Putin: o armată puternică asigură o dezvoltare pașnică a țării

„A rămas mai puțin de jumătate de an până la startul Campionatului Mondial la Fotbal care va avea loc în 11 orașe ale Rusiei. Noi trebuie să asigurăm desfășurarea lui la cel mai înalt nivel și, în primul rând, să asigurăm securitatea maximă a sportivilor și suporterilor", a spus Putin.

Liderul rus este sigur că, datorită experienței acumulate, organele de drept, în orice moment, vor acționa corect și în strictă conformitate cu legea.

Primul în istorie Campionat Mondial la Fotbal pe teritoriul Rusiei se va desfășura de la 14 iunie până la 15 iulie 2018. Meciurile vor avea loc la Moscova, Kaliningrad, Sankt Petersburg, Volgograd, Kazan, Nijni Novgorod, Samara, Saransk, Rostov pe Don, Ekaterinburg și Soci. La Samara vor fi jucate șase meciuri: patru în faza grupelor, inclusiv confruntarea cu selecționata Rusiei, precum și meciurile eliminatorii, din 1/8 și 1/4 de finală.

Toate informațiile cu privire la viitorul Campionat Mondial la Fotbal din Rusia pot fi găsite în proiectul special FIFA-2018.

Fluxul de știri
0