Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Prietena lui Traian Băsescu este însărcinată

CC0 / Pixabay / estebantroncosofoto0 / Беременная
Беременная - Sputnik Moldova
Abonare
Prietena fostului președintele român, Traian Băsescu, a aflat că este însărcinată la vârsta de 44 de ani, însă nu știe deocamdată sexul copilului

CHIȘINĂU, 22 ian – Sputnik. Fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale a fostului președinte român, Traian Băsescu, a aflat recent că este gravidă. Este vorba despre Elena Udrea, care a aflat că este însărcinată în urma unui proces reușit de fertilizare desfășurat la o clinică din București.

Potrivit presei de peste Prut, Udrea este la a treia încercare de acest gen.

Elena Udrea - Sputnik Moldova
Elena Udrea: ieri era gata să mă încerce un păcat biblic...

Elena Udrea este un politician român  în vârstă de 44 de ani. În 2008, devine deputat în Parlamentul de la București. În trecut a deținut funcțiile de consilier prezidențial, șef al Cancelariei Prezidențiale, ministru al Turismului și ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului.

Udrea este considerată o apropiată a fostului președintelui Traian Băsescu, căruia îi datorează ascensiunea politică.

Anterior, ea a fost membră a Partidului Național Liberal și a Partidului Democrat Liberal. La 30 ianuarie 2014, Udrea a demisionat din PDL și s-a alăturat Partidului Mișcarea Populară. Din 2014, este președintele ales al acestui partid.

Elena Udrea s-a căsătorit în 2003, la Consulatul român din New York, cu Dorin Cocoș, un controversat om de afaceri din România. În 2013, Udrea și Cocoș au divorțat la un notar public.

Elena Udrea are acum un prieten, pe nume Adrian Alexandrov.

Fluxul de știri
0