Elena Udrea: ieri era gata să mă încerce un păcat biblic...

© AP Photo / Vadim GhirdaElena Udrea
Elena Udrea - Sputnik Moldova
Abonare
Elena Udrea a scris pe pagina ei de Facebook că, atunci când a auzit din presă că fostul ei soț, Dorin Cocoș, își construiește un minipalat la Snagov, era să fie cuprinsă de „un păcat biblic, individia".

BUCUREŞTI, 13 iulie — Sputnik. Într-un comentariu postat pe rețeaua de socializare, Elena Udrea a încercat să ia apărarea lui Dorin Cocoș, susținând că informațiile din presă referitoare la minipalatul pe care acesta și l-ar fi ridicat la Snagov sunt „o manipulare".

Ea a adăugat că, din câte știe, fostul ei soț locuiește în unul dintre hotelurile pe care le deține și că, având în vedere situația în care se află acesta, îi e greu să creadă că își construiește „ditamai hardughia" la Snagov.

„Ieri era gata să mă încerce un păcat biblic, invidia, după ce am citit în presă că fostul meu soţ, Dorin Cocoş, şi-ar construi un minipalat la Snagov. Eu ştiam că el locuieşte de doi ani într-unul din hotelurile pe care le are", a scris Udrea pe pagina ei de Facebook

Udrea a mai spus în postarea de pe Facebook că fostul ei soț nu are nicio legătură cu acel palat.

„Nu m-am mirat deloc să aflu că "micul Trianon" de la Snagov prezentat în presă de ieri că fiind a lui Dorin Cocoş nu are de fapt nicio treaba cu el, nu îi aparţine, omul locuieşte în continuare într-o camera de hotel şi că totul este o manipulare menită să inducă oamenilor furia faţă de cei care trebuie identificaţi că fiind răul suprem pentru ţară", a comentat ea.

Udrea a adăugat în final că sunt mulți alții care, în ultimii 26 de ani, au făcut afaceri cu statul în Romania și au furat mult mai mult dar sunt în libertate și cu banii de sute de milioane la ei.

Ieri au circulat în presă imagini cu un palat aflat în construcție la Snagov, reprezentând o copie a castelului Trianon, clădire despre care se presupune că ar aparține omului de afaceri Dorin Cocoș, care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare, magistrații dispunând și confiscarea sumei de 3.700.000 euro, în dosarul Microsof. Însă sentința nu este definitivă.

Fluxul de știri
0