Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Imposibila iubire: Ce a pățit un profesor de sport îndrăgostit de eleva sa

CC BY 2.0 / Luis Hernandez / Перед сексом
Перед сексом - Sputnik Moldova
Abonare
De dragul fetei, dascălul amorezat era dispus chiar la "sacrificii materiale"

Chișinău, 22 ian — Sputnik. Cazul profesorului de sport, care a făcut o pasiune pentru una dintre elevele sale și a încercat s-o convingă să întrețină cu el relații sexuale, a ajuns în judecată.

Profesor de sport la Colegiul „Mihail Sadoveanu", Petrică Angheluș, în vârstă de 60 de ani, este acuzat de hărțuirea sexuală a unei eleve, venită aici la studii din Republica Moldova.

Profesorul îndrăgostit a asaltat-o pe elevă cu apeluri telefonice în care îi oferea diverse bunuri pentru a o determina să întrețină relații sexuale cu el.

Potrivit tinerei, profesorul ar fi sunat-o insistent la telefon și ar fi invitat-o la cafea, însă ea a refuzat. Petrică Angheluș a insistat, promițându-i haine și bani în schimbul unei relații extrașcolare, scrie inpascani.ro.

„Vorbesc foarte serios, nu fac mișto, eu sunt om în toată firea, nu sunt un puțoi de asta de 18, 21, 25, 19 ani. Sunt om în toată firea și am vorbit foarte serios. Îmi ești dragă și aș vrea să ne vedem, să mergem undeva, să îți fac un cadou, un pulovăraș, un bănuț, că tu îmi ești dragă și știu că și ție îți place viață", se aude într-o înregistrare în care se spune că ar fi profesorul Petrică Angheluș.

Tânăra l-a refuzat categoric și a anunțat conducerea școlii, iar într-un final povestea a ajuns în vizorul anchetatorilor.

Девушка легкого поведения - Sputnik Moldova
Politician, coordonator de bordel care-și testa personal angajatele

Profesorul a respins toate acuzațiile, sugerând că ar fi vorba de o înscenare. Mai mult decât atât, și la confruntarea cu eleva sa el a spus cu nonșalanță că totul este o minciună. Acum rămâne că judecătorii să stabilească dacă ceea ce a sesizat elevă este sau nu adevărat.

„În actul de sesizare s-a reținut că în zilele de 9 martie 2017, ora 20:01, 14 martie 2017, ora 18:26, și 19 martie 2017, ora 17:43, inculpatul, profesor în cadrul unei unități școlare din municipiul Pașcani, a efectuat trei apeluri telefonice de pe terminalul sau mobil pe terminalul mobil aparținând persoanei vătămate O. A. în vârstă de 18 ani, elevă la o unitate școlară din municipiul Pașcani, căreia i-a propus să se întâlnească și să-i ofere diferite bunuri pentru a întreține cu această relații sexuale", au arătat magistrații.

Astfel, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani au dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a profesorului în vârsta de 60 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de „hărțuire„.

Presa din țara vecină menționează că profesorul de sport la Colegiul „Mihail Sadoveanu", Petrică Angheluș, a mai fost acuzat și în trecut de hărțuire sexuală.

Fluxul de știri
0