Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Politician, coordonator de bordel care-și testa personal angajatele

© © ФотобанкДевушка легкого поведения
Девушка легкого поведения - Sputnik Moldova
Abonare
Patronul salonului de masaj erotic, sub paravanul căruia funcționa un adevărat bordel, este un om de afaceri și fost politician ieșean, potrivit presei din țara vecină

CHIȘINĂU, 4 aug — Sputnik. Patronul salonului de masaj erotic Xclusive Massage, care funcționa clandestin în centrul Iașului, și soția acestuia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, într-un dosar de trafic de minore, potrivit ziarul de iasi.ro.

Mihai Mugurel Zarughevici, om de afaceri și fost politician de Iași, este acuzat că, sub paravanul unui salon de masaj, tinerele angajate aici, inclusiv minore, erau obligate să întrețină raporturi sexuale pe bani.

"Zarughevici figurează ca finanţator al Partidului Iniţiativa Naţională, înfiinţat, anii trecuţi, de Cozmin Guşă şi Lavinia Şandru, primul fiind acum consultant politic şi proprietar al Realitatea TV, PIN fuzionând în 2011 cu UNPR. Za¬rughevici figurează şi pe o listă a donatorilor acestui partid, dar este şi vicepreşedinte la filiala judeţeană de la Iaşi", notează publicația ieșeană.

Prostitution - Sputnik Moldova
Societate
Cum își testa angajatele patronul unui salon de masaj erotic

Acesta administra bordelul împreună cu soția sa, Gabriela Zarughevici, împărțindu-și clar obligațiunile: bărbatul racola fetele, iar soţia sa ţinea contabilitatea afacerii.

Tinerele erau recrutate inclusiv din Republica Moldova, prin anunțuri în presă, dar și printr-o aplicație de anunțuri online.

Fetele, erau recrutate de către suspect din diverse medii sociale, cu precădere din familii dezorganizate, din mediul rural și urban, cu o situație financiară precară. Înainte de a fi angajate la salon, tinerele susțineau un,,test', în sensul că suspectul profita de naivitatea acestora, determinându-le să întrețină cu el raporturi sexuale.

Sex slavery - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Moldova: Minore implicate în prostituția on-line

Bărbatul avea o tactică aparte de recrutare a victimelor, utilizând mai multe tertipuri, respectiv le promitea tinerelor câștiguri mari de bani (200 euro pe lună), cazare în municipiul Iași pentru cele din mediul rural, posibilitatea de a beneficia de tehnici de înfrumusețare, inclusiv operații estetice sau aplica metoda 'lover boy', adică făcându-le să se îndrăgostească de el pentru ca acestea să devină mai ușor de manipulat.

După recrutarea de către suspect, persoanele vătămate erau plasate soției sale care se ocupa de angajare, instruire, programarea clienților, remunerarea fetelor.

"Dacă iniţial tinerele erau induse în eroare că vor executa doar masaj erotic, în final acestea ajungeau să întreţină raporturi sexuale cu clienţii", au specificat procurorii DIICOT.

Fluxul de știri
0