Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rețeta miraculoasă care te va ajuta să slăbeşti cu 10 kg după Revelion

© Sputnik / Evgeny Biyatov / Accesați arhiva multimedia"Мисс Вселенная 2013" Габриэла Ислер представляет комплект белья из драгоценных камней
Мисс Вселенная 2013 Габриэла Ислер представляет комплект белья из драгоценных камней - Sputnik Moldova
Abonare
Sărbătorile de iarnă se apropie, este perioada în care fiecare doamnă sau domnișoară este în căutarea regimurilor de slăbit, ușor și rapid, astfel ca de Revelion sau Crăciun să arate senzațional

CHIȘINĂU, 29 dec — Sputnik. Pe rețelele de socializare există o mulțime de grupuri ce includ domnițe și doamne care duc o luptă grea cu kilogramele în plus. Sute de femei își împărtășesc experiența personală în ale slăbitului şi diete care se pare că face minuni, rezultatele fiind chiar mai bune decât cele obținute în cazul regimului Dukan, cunoscut în întreaga lume. Cel puţin asta susţin cele care le-au pus în aplicare.

De această data regimul de slăbit lăudat este Rina sau "dieta de 90 de zile". În timpul acestei diete, nu numai că sunt puține restricții alimentare, dar ea ai prevede şi consumul tuturor tipurilor de alimente, de la proteine la carbohidrați, și chiar si dulciuri.

Мед - Sputnik Moldova
Societate
Rețetă miraculoasă de slăbit cu hrean, miere și lămâie

Dieta Rina se bazează pe separarea categoriilor alimentare, ceea ce înseamnă că într-o zi poți manca doar un singur tip de alimente. Teoretic, acest lucru va face digestia mult mai ușoară, ceea ce va stimula procesul de pierdere în greutate.

În timpul dietei de 90 de zile, trebuie sa consumi in fiecare zi la micul dejun numai fructe. Acest lucru este esențial și nu trebuie omis în niciuna din zile. În fiecare zi, indiferent de ce tip de alimente trebuie să consumi în acea zi, la micul dejun trebuie sa mănânci numai fructe. De asemenea, o dată la 28 de zile, adică în ziua a 29-a a regimului, trebuie să bei doar apă.

Dieta Rina are la bază patru tipuri de alimente: proteine (carne de pui, pește, vită, porc, brânză, lapte, ouă), amidon (soia, orez, linte, fasole uscata, fulgi de soia, năut, cartofi), carbohidrați (făină albă, făină de grâu integral, făină de hrișcă, făină de porumb, spaghete, lasagna, produse de patiserie, paste, fidea, paste cu spanac) și vitamine (numai fructe şi legume).

Dieta Rina este perfectă pentru persoanele care vor să slăbească mai mult de 20 de kilograme, dar și pentru cele care doresc să piardă în greutate ușor și sănătos. Dieta Rina a fost creată de un sportiv american.

Fluxul de știri
0