Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Rețetă miraculoasă de slăbit cu hrean, miere și lămâie

CC0 / Pixabay / stevepb / Мед
Мед - Sputnik Moldova
Abonare
Această rețetă de slăbit cu hrean, lămâie și miere îmbunătățește memoria, auzul și vederea, dar și te ajută să scapi de grăsimea și apa din organism

CHIȘINĂU, 20 dec — Sputnik. Potrivit unor nutriționiști, această rețetă ar fi cea mai sănătoasă cură. Cine a slăbit cu rețeta de hrean, lamâie și miere stie că este excelentă pentru a avea o talie de invidiat, scrie ilady.ro.

Frunzele tinere de hrean sunt extrem de gustoase și ușor picante. Datorită compoziției sale bogate în vitamina C, potasiu, vitamina B1, B2, B6, fier, calciu, magneziu și fosfor, aceasta acționează ca un adevărat agent de vindecare.

Radu Hatmanu - Sputnik Moldova
O rețetă inedită de clătite de la Sputnik Moldova

Atunci când consumați alimente bogate în calorii saturate, hreanul este indispensabil deoarece ajută la o digestie mai ușoară. Acesta purifică organismul, accelerează metabolismul, reduce oboseala și este cel mai recomandat pentru diabetici și este benefic pentru sănătatea tractului digestiv.

Specialiștii recomandă consumul rădăcinilor proaspete de hrean pe tot parcursul anului. Aceasta își păstrează calitățile în cazul în care este îngropată în nisip umed sau păstrată la loc rece.

Rețetă de slăbit cu hrean, lamâie și miere:

Ingrediente:

  • 125 g de hrean
  • 3 lămâi netratate
  • 3 linguri de miere

Mod de preparare:

Se pun 125 de grame de hrean într-un blender. Ia trei lămâi, curate-le de coajă, scoate-le sâmburii, taie-le în felii și punele peste hrean, alături de 3 linguri de miere.

Păstrează această pastă de hrean cu lamaie și miere într-un borcan sigilat în frigider.

Ia câte o linguriță de două ori pe zi în timpul meselor, timp de trei săptămâni pentru a vedea rezultatele.

Fluxul de știri
0