Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi detalii în cazul bărbatului împușcat în cap la Ciocana

© Facebook / Vladislav GribinceaКикбоксер из Молдовы Владислав Грибинча
Кикбоксер из Молдовы Владислав Грибинча - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Au ieșit la iveală noi detalii în cazul sportivului care a fost rănit la cap, joi seara, într-un local din sectorul Ciocana al Capitalei

CHIȘINĂU, 29 dec — Sputnik. Bărbatul care a fost împușcat aseară este sportivul Vladislav Gribincea, în vârstă de 40 de ani, medaliat cu bronz la Campionatul mondial de kikboxing din 2008.
Sportivul a fost internat în secția de reanimare, iar în prezent se află în comă indusă. Informația a fost confirmată de FEA (Fighting and Entertainment Association).

Incidentul a avut loc în seara de joi, într-un local din sectorul Ciocana, unde avea loc gala Federaţiei Naţionale de Kickboxing Oriental din Moldova.

"În timpul solemnității, trei necunoscuți au încercat să pătrundă în incinta clubului unde avea loc petrecerea privată. În urma unei altercații între persoanele necunoscute și sportiv, a avut loc o încăierare în timpul căreia unul dintre oaspeți a scos un pistol și l-a împușcat pe Vladislav Gribincea în cap, iar apoi s-a făcut nevăzut", au comunicat surse din cadrul FEA.

Sursa a precizat că suspectul era însoțit de doi prieteni, fapt confirmat și de Poliție.

pistol - Sputnik Moldova
Societate
Ca în America: Oamenii sunt împușcați de nebunii care dețin legal arme

"Vladislav Gribincea a fost transportat la spital în stare critică, la moment sportivul se află în comă", a mai precizat FEA.

Poliția a comunicat anterior că cel care a tras din pistol avea intenția de a fugi din țară pentru a se eschiva de la răspundere. Așa că în comun cu angajații Poliției de Frontieră, individul a fost reținut în timp ce încerca să treacă hotarul țării prin punctul de trecere Tudora din raionul Ștefan Vodă. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 42 de ani, domiciliat în Chișinău.

Mai târziu, oamenii legii au găsit și pistolul în mașina unui prieten de-al infractorului, fiind și acesta reținut pentru favorizarea infracțiunii. Culmea, polițiștii au constatat că arma era deținută legal de către agresor. Respectiv, acesta a încercată să ucidă un om cu o armă deținută legal, înregistrată la Poliție.

Bărbatul care ar fi efectuat împușcătura este cercetat penal pentru tentativă de omor și riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 ani până la 15 ani.

Fluxul de știri
0