Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ca în America: Oamenii sunt împușcați de nebunii care dețin legal arme

© Sputnik / Rodion Procapistol
pistol - Sputnik Moldova
Abonare
O crima oribilă a avut loc în seara de joi, într-un local din sectorul Ciocana: în urma unui conflict minor, un bărbat a tras în altul din pistol, rănindu-l la cap și a fugit cu alți doi complici de-ai săi.

CHIȘINĂU, 29 dec — Sputnik. Joi seara, pe la ora 21:00, la Spitalul de Urgență din Capitală a fost adus un bărbat de 40 de ani, cu domiciliul în Chișinău, care avea o rană la cap provocată de o armă de foc. Medicii i-au alertat pe polițiști care au intervenit prompt.

Oamenii legii au constatat că bărbatul a fost rănit într-un local din sectorul Ciocana, în urma unui conflict pe care l-a avut cu trei indivizi. Unul dintre aceștia a scos pistolul și a tras în victimă rănind-o la cap, după care toți cei trei agresori au fugit într-o direcție necunoscută.

Fotografie simbol: tânără - Sputnik Moldova
Societate
(VIDEO) O afacere prosperă la doar 19 ani. Povestea unei domnișoare din Capitală

Poliția Capitalei anunță că pentru identificarea și prinderea agresorului, "au fost mobilizate toate echipajele mobile din cadrul Inspectoratului General al Poliției, precum şi angajați ai Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială "Fulger".

Serviciile de investigație ale Poliției au reușit să obțină informații că cel care a tras din pistol avea intenția de a fugi din țară pentru a se eschiva de la răspundere. Așa că în comun cu angajații Poliției de Frontieră, individul a fost reținut în timp ce încerca să treacă hotarul țării prin punctul de trecere Tudora din raionul Ștefan Vodă. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 42 de ani, domiciliat în Chișinău.

Mai târziu, oamenii legii au găsit și pistolul în mașina unui prieten de-al infractorului, fiind și acesta reținut pentru favorizarea infracțiunii. Culmea, polițiștii au constatat că arma era deținută legal de către agresor. Respectiv, acesta a încercată să ucidă un om cu o armă deținută legal, înregistrată la Poliție.

Bărbatul care ar fi efectuat împușcătura este cercetat penal pentru tentativă de omor și riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 ani până la 15 ani.

Fluxul de știri
0