Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Este cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei prin care pleacă moldovenii

© Sputnik / Miroslav Rotariтаможня Скулень
таможня Скулень - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția de Frontieră a informat cetățenii care a fost cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei în ultimile 24 de ore

CHIȘINĂU, 29 dec — Sputnik. În ultimile 24 de ore, hotarul Republicii Moldova a fost trecut de peste 57 de mii de persoane. Cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei a fost cel de la Leușeni, unde au fost înregistrați 9 189 de persoane care au trecut granița.

Блошиный рынок - Sputnik Moldova
De ce șomajul în Moldova scade, iar cetățenii pleacă peste hotare

La Otaci au fost înregistrate 8664 de persoane, la Aeroportul Internațional Chișinău — 6 356. La PTF Sculeni — 5 715; Giurgiulești-Galați — 4 632, iar la Criva — 3 551.

Potrivit Poliției de Frontieră, trei cetățeni moldoveni au primit refuz de intrare în Federația Rusă, iar altul în Uniunea Europeană.

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor. La fel, înainte de a porni la drum consultați aplicația "TRAFIC ONLINE" de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere pentru toate categoriile de mijloace de transport.
Ajunși în punctele de trecere manifestați înțelegere,

 

Fluxul de știri
0