Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Trupele ruse din regiunile de Vest și-au sporit potențialul militar

© Photo : Russian Defense MinistryRussia-Belarus Zapad-2017 Military Drills
Russia-Belarus Zapad-2017 Military Drills - Sputnik Moldova
Abonare
Forțele armate ruse din regiunile din Vest și-au sporit substantial potențialul militar, a anunțat generalul-locotenent Andrei Kartapolov

CHIȘINĂU, 2 dec — Sputnik. De la începutul acestui an, unitățile din Districtul Militar de Vest și-au sporit substantial potențialul, a declarat jurnaliștilor comandantul districtului, generalul-locotenent Andrei Kartapolov, potrivit RIA Novosti.

Бронеавтомобиль Тигр - Sputnik Moldova
(VIDEO) Răpitorul în armură: Vizită la uzina rusă care produce blindata Tigr

De asemenea, potrivit lui, a fost efectuat un lucru amplu de îmbunătățire a infrastructurii. Astfel, la baza poligonului Mulino a fost deschis Centru de Instruire a Trupelor Terestre, Parașutiștilor și Trupelor Maritime.

„Astăzi, în cea mai modernizată bază militară avem posibilitatea să efectuăm instrucțiuni de tragere, conducerea mașinilor militare, testarea stării de operativitate ale echipajelor și geniștilor”, a povestit Kartapolov.

În octombrie, ministrul Apărării, Serghei Șoigu, a declarat că până la finele acestui an, trupele districtului militar de Vest vor primi peste 1,8 mii de unități noi de tehnică.

Potrivit lui Vladimir Putin, peste 60 la sută din armamentul și tehnica militară aflată din dotare este modernizată. În prezent guvernului examinează un nou proiect de înarmare până în anul 2027, care va fi transmis administrației președintelui până pe 15 decembrie.

Fluxul de știri
0