Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Al doilea minor dispărut la Telenești în doar câteva zile

CC0 / Pixabay / Free-Photos / Девочка
Девочка - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale au fost alertați în dimineața zilei de sâmbătă că într-o localitate din raionul Telenești a dispărut un minor,, după ce acum câteva zile.

CHIȘINĂU, 02 dec — Sputnik. În această dimineață, salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au fost alertați pentru a iniția căutările unui băiat în vârstă de 10 ani, dispărut din localitatea Chiștelnița, raionul Telenești.

Колодец, в который упала пенсионерка - Sputnik Moldova
Societate
Crimă odioasă la Teleneşti: Minor împuşcat în cap şi aruncat în fântână

Copilul a plecat de acasă în după amiaza zilei de ieri, dar nu s-a mai întors. Rudele băiatului au comunicat poliției dispariția acestuia, iar astăzi angajații IGSU au fost mobilizați pentru lucrări de căutare. Pentru a găsi copilul sunt antrenate două echipe de salvatori, dar și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție din raion.
La moment, angajații MAI efectuează lucrările de căutare pentru a găsi minorul dispărut.

Amintim că salvatorii IGSU au fost antrenați recent la căutarea unui minor de 6 ani dispărut în localitatea Verejeni, tot în același raion — Telenești.

Tot la telenești a avut loc și crima oribilă împotriva altui minor care a fost împușcat în cap și aruncat într-o fântână.

Fluxul de știri
0