Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă odioasă la Teleneşti: Minor împuşcat în cap şi aruncat în fântână

© Могилевское ОУМЧСКолодец, в который упала пенсионерка
Колодец, в который упала пенсионерка - Sputnik Moldova
Abonare
Acesta pare să fi fost omorât chiar de vărul său

CHIŞINĂU, 19 — Sputnik. Salvatorii din Teleneşti au fost alertaţi de poliţie în dimineaţa de duminică pentru a interveni în acțiunile de căutare a unui copil, dispărut în seara zilei de ieri, 18 noiembrie, în satul Verejeni.

Открытый канализационный колодец в Гродно - Sputnik Moldova
Accidente
Tragedie la Cahul: Un copil a murit după ce a căzut într-o fântână

Două echipe de pompieri și salvatori, alături de echipaje de poliție, au căutat ore în şir minorul de şapte ani.

Totodată, salvatorii au decis să pompeze apa dintr-o fântână din localitate, pentru a anula unele suspiciuni pe acest caz.

Din nefericire,după acțiunile de pompare a apei din trei fântâni din localitate, echipele de salvatori au depistat în una dintre acestea corpul neînsuflețit al unui minor, care se presupune că ar fi copilul de șapte ani, dispărut de ieri.

Presa locală scrie că băiatul care a fost scos din fântână are este împuşcat în cap. Potrivit oamenilor legii, suspectul ar fi un minor în vârstă de 14 ani, care este vărul victimei.

Psihologii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență lucreaza la fața locului pentru acordarea ajutorului de profil, părinților și rudelor copilului decedat.

Fluxul de știri
0