Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dezvăluiri șocante în cazul copilului omorât și aruncat în fântână la Telenești

© Pixabay / sluehr3gРужье, архивное фото
Ружье, архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Tatăl adolescentului suspectat de comiterea crimei ar fi băgat cadavrul copilului într-un sac și a încercat scape de acesta

CHUȘINĂU, 21 nov — Sputnik. În presă au apărut noi detalii în cazul copilului de șapte ani, împușcat și aruncat în fântână în satul Verejeni, raionul Telenești.

Oamenii din sat, care au căutat cu disperare minorul dispărut, au povestit că rudele adolescentului care a comis omorul ar fi încercat să scoată cadavrul în afara localității, însă nu ai reușit, fiind urmăriți de săteni.

Jurnalista Nelli Sambriș, care a făcut dezvăluirile, afirmă că deține aceste informații din surse sigure.

Колодец, в который упала пенсионерка - Sputnik Moldova
Societate
Crimă odioasă la Teleneşti: Minor împuşcat în cap şi aruncat în fântână

Potrivit acestor informații, neconfirmate deocamdată de poliție, în momentul dispariției copilului de șapte ani, rudele știau că el își ceruse voie sa meargă la acel adolescent, care îi era vecin. Astfel, primul lucru pe care l-au făcut a fost să meargă să-l caute acolo. Însă tatăl suspectului le-a spus ca acesta a mers acasă și că el, împreună cu feciorul său, l-au petrecut până la poartă.

Între timp, zeci de oameni au ieșit să caute minorul dispărut, care înarmați cu lanterne, care cercetând împrejurimile satului cu automobilul. Tot satul s-a mobilizat, căutându-l în cele mai inaccesibile locuri.

După căutări îndelungate, oamenii au mers iarăși la casa presupusului criminal. Pentru a fi mai convingător, tatăl adolescentului le-a arătat oamenilor toate camerele din casă, în afară de una, care era încuiată, afirmând că nu are cheia de la aceasta. Supărat de insistența rudelor copilului dispărut, bărbatul a chemat Poliția, afirmând că îi este traumatizat copilul, că nu au dovezi și nici nu au dreptul să intre la el în ogradă.

Având bănuieli întemeiate, rudele minorului au decis să-l urmărească pe acesta.

Copil găsit în fântână la Teleneşti - Sputnik Moldova
Societate
Poliţia a venit cu detalii în cazul copilului omorât la Teleneşti

Potrivit sursei, peste câteva ore, unchiul copilului ucis a observat cum tatăl adolescentului, împreună cu ginerele sau, au scos din casă un sac, pe care l-au pus apoi în portbagajul mașinii aflate la poartă. Aceștia intenționau să scape de cadavru, dar au observat că sunt urmăriți. Ore în șir, spun martorii, criminalul s-a plimbat prin sat cu mașina, cu luminile stinse, unchiul băiatului urmărindu-l la fel cu farurile deconectate.

Astfel, tatăl suspectului nu a putut ieși din sat, iar în cele din urmă, după ce sătenii și rudele copilului au mers pe la casele lor, acesta a hotărât să scape de cadavru, aruncându-l în fântâna din mahala. Unchiul băiatului a auzit zgomotul produs capacul fântânii, dar când a ieșit în drum nu a mai văzut pe nimeni. Acesta a decis imediat să meargă la Politie, având bănuiala că minorul de șapte ani a fost aruncat în fântână. Peste câteva ore, a început operațiunea de căutare cu implicare polițiștilor și salvatorilor.

Jurnalista precizează că mașina nu a fost luata pentru percheziții, mai mult, tatăl adolescentului ar fi dat indicații de după gratii ca aceasta să fie dusă undeva mai departe.

Totodată, bunicul adolescentului a mers a doua zi la punctul medical din sat să ceară de la medicul de familie certificat că nepotul său nu este sănătos mintal.

Oamenii sunt revoltați de faptul că Poliția susține ipoteza că, după ce l-a împușcat în umăr, suspectul l-ar fi dus pe minor să-l spele la fântână, scăpându-l întâmplător în gol.

Fluxul de știri
0