Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliţia a venit cu detalii în cazul copilului omorât la Teleneşti

© Photo : IGSUCopil găsit în fântână la Teleneşti
Copil găsit în fântână la Teleneşti - Sputnik Moldova
Abonare
Minorul de şapte ani a fost găsit fără suflare de salvatori, fiind aruncat într-o fântână din localitate

CHIŞINĂU, 19 nov — Sputnik. Poliţia a venit cu detalii în cazul băiatului de şapte ani din satul Verejeni, raionul Teleneşti, găsit mort într-o fântână din localitate.

Copilul, dat dispărut la 18 noiembrie curent, a fost găsit astăzi de poliţişti şi salvatori. Corpul neînsuflețit al minorului a fost depistat într-o fântână din satul Verejeni, informează IGP.

"Preliminar se cunoaște că copilul ar fi fost împușcat din imprudență în umărul stâng de către un minor de 14 ani cu o armă de vânătoare, deținută legal de tatălui acestuia",precizează instituţia într-un comunicat.

La moment, polițiștii investighează circumstanțele cazului, iar expertiza medico-legală urmează să stabilească cauza morții.

Amintim că salvatorii din Teleneşti au fost alertaţi de poliţie în dimineaţa de duminică pentru a interveni în acțiunile de căutare a unui copil, dispărut în seara zilei de ieri, 18 noiembrie, în satul Verejeni.

Două echipe de pompieri și salvatori, alături de echipaje de poliție, au căutat ore în şir minorul de şapte ani.

Totodată, salvatorii au decis să pompeze apa dintr-o fântână din localitate, pentru a anula unele suspiciuni pe acest caz.

Din nefericire,după acțiunile de pompare a apei din trei fântâni, echipele de salvatori au depistat în una dintre acestea corpul neînsuflețit al minorului.

Fluxul de știri
0