Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce merită Chirtoacă pentru că a distrus viața atâtor femei?

© Facebook / Artiom StavilaFotografie de la nunta lui Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin iar în cadru apare și Lucian Chirtoacă
Fotografie de la nunta lui Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin iar în cadru apare și Lucian Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
De când e lumea, bărbații sunt atrași de femei și femeile de bărbați, iar faptul că oamenii au mai multe aventuri amoroase în viață e un fenomen destul de răspândit și nu ar trebui să stârnească mirare, însă ceea ce a făcut Chirtoacă cu femeile din viața lui trece dincolo de limita de la care începe ticăloșia incalificabilă

Eu sunt unul dintre cei mulți care au văzut pozele din viața intimă a lui Dorin Chirtoacă, distribuite către toată presa. Pentru început le-am ignorat, apoi, când au mai venit și alte mesaje cu imagini atașate, mi-am pus câteva întrebări și am ajuns și la câteva concluzii pur subiective.

Angela Gonța și Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Societate
Angela Gonța a reacționat la pozele din viața intimă a lui Dorin Chirtoacă

1) Câți dintre noi s-au gândit — de ce Dorin Chirtoacă își fotografia amantele? Ca să se uite ulterior la ele, să-și amintească de tot ce a fost și să-și satisfacă continuu orgoliul de mascul obsedat?

2) De ce le aducea pe mai toate femeile în aceleași locuri — întâi prin Europa, iar mai apoi la aceeași casă rustică cu bujori? Asta nu înseamnă, oare, că acesta gândise și aplicase o schemă bine pusă la punct de seducere a femeilor pentru satisfacerea dorințelor și fanteziilor sale?

3) De ce acesta păstra zeci sau poate chiar sute de imagini cu „victimele" sale, unele mai mult dezbrăcate, decât îmbrăcate și toate fiind fotografiate în ipostaze care trădau toate circumstanțele în care au fost făcute aceste fotografii? Cât de mult ar fi trebuit acesta să le facă pe ele să aibă încredere în el, încât să-i permită să le fotografieze așa cum dânsele nu ar fi acceptat niciodată să fie văzute de persoane terțe?

Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Politică
Cum se făceau licitațiile la Primărie și cine l-a băgat în arest pe Chirtoacă

4) De ce a procedat ca un mișel cel puțin cu una dintre femeile din viața lui, cu care s-a afișat foarte mult în public? De ce a părăsit-o într-un moment foarte delicat, în care dânsa avea nevoie mare de protecția bărbatului căruia i s-a dăruit toată și pe care l-a crezut fără nicio rezervă, pentru care a sacrificat ani din viață și din cauza căruia a ajuns să îmbrățișeze „noaptea doar perna de multe ori umedă de atâta „bucurie"? Pentru că lui Chirtoacă nu-i stă în fire să fie să fie un bărbat adevărat, un domn, un onorabil cap de familie?

5) De câtă ipocrizie trebuie să dai dovadă, atunci când, după tot ce ai făcut cu atâtea femei, bocești în fața CNA că îți este pus în mare pericol viitorul și că nu ai familie? Așa înțelegea el să construiască relații corecte și să întemeieze o familie?

6) Mă încearcă și o altă presupunere năstrușnică: nu cumva Anișoara Loghin, într-un moment când „dulcele-i" soț a fost într-o cumplită stare de ebrietate, a reușit să-i deschidă „arhivele" și a rămas îngrozită de tot ce a aflat despre Dorin Chirtoacă? Și nu cumva, dorind măcar cumva să-l pună la punct, a decis să se răzbune și a plecat, luând cu sine cât a putut din secretele amoroase ale iubărețului primar liberal?

Nistor Grozavu - Sputnik Moldova
Politică
Dezvăluiri exclusive: Cum l-au înjosit Ghimpu și Chirtoacă pe Grozavu

Mie, ceea ce am văzut, îmi amintește de filmele cu maniaci de tot felul, care își seduc și își exploatează victimele după o schemă bine pusă la punct, fără a regreta ulterior, ci, dimpotrivă, primind satisfacție, și pornind foarte curând „vânătoarea" următoarei victime!

Când mă gândesc că acest om a condus atâția ani capitala țării, a fost speranța tinerilor dezamăgiți de mizeria din politica noastră și, probabil, numărul celor cărora le-a otrăvit viața e mult mai mare decât ceea ce am văzut din pozele „din viața lui intimă", mă ia groaza!

Da, era cât pe ce să uit! Anticipez întrebarea multora dintre voi și răspund franc: Da, eu voi merge la referendum!

Opinia autorului ar putea să nu coincidă cu opinia redacției

Fluxul de știri
0