Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Angela Gonța a reacționat la pozele din viața intimă a lui Dorin Chirtoacă

© Photo : Facebook / Angela GonțaAngela Gonța și Dorin Chirtoacă
Angela Gonța și Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
Jurnalista Angela Gonța încearcă să testeze reacția moldovenilor care utilizează Facebook la o serie de imagini din viața personală a lui Dorin Chirtoacă, dar și să afle intenția de vot a prietenilor săi de pe această rețea de socializare la referendumul de demitere a primarului Capitalei

CHIȘINĂU, 10 nov — Sputnik. Fosta soție a ex-premierului moldovean Vlad Filat, Angela Gonța, are niște întrebări în legătură pozele din viața intimă a lui Dorin Chirtoacă. Iar în funcție de răspunsurile la aceste întrebări, aceasta ar trebui să decidă cum să procedeze la referendumul din 19 noiembrie curent.

În ultimile zile, o persoană necunoscută a transmis către presa moldovenească fotografii și scrisori din viața personală a primarului suspendat, Dorin Chirtoacă. Aceste dezvăluiri în pun pe nepotul lui Mihai Ghimpu într-o lumină destul de proastă.

„În contextul pozelor intime aruncate în spațiul public…cum mai bine? 1. De dus la referendum și votat ca Dorin Chirtoaca să rămână. 2. Stat acasă”, a scris jurnalista pe pagina sa de Fcaebook.

© Photo : Angela GonțaPostare Angela Gonța, captura ecran
Postare Angela Gonța, captura ecran - Sputnik Moldova
Postare Angela Gonța, captura ecran

Și totuși, cei care au comentat la postarea Angelei Gonța se întreabă „Unde-s pozele”. Într-adevăr, acestea au fost expediate presei de un utilizator necunoscut și, cel mai probabil, vor apărea în curând și pe net.

Fluxul de știri
0