Apocalipsa la dată fixă: Un numerolog a calculat când va veni sfârșitul lumii

© Sputnik / Владимир Астапкович / Accesați arhiva multimediaМетеорный поток Персеиды
Метеорный поток Персеиды - Sputnik Moldova
Abonare
Expertul în numerologie a ajuns la concluzia că pe 23 septembrie 2017 toată suflarea de pe Terra va pieri

CHIȘINĂU, 6 sept — Sputnik. Studiind Biblia, americanul David Mid a descifrat în Apocalipsa de la Ioan Teologul o aluzie la faptul că sfârșitul lumii va avea loc în 2017.

Mai mult decât atât, în versetele sfintei scripturi el a reușit să descopere chiar și data exactă a Apocalipsei.

Конец света - Sputnik Moldova
Profeții apocaliptice: Eclipsa de soare după care va veni Sfârșitul Lumii

Numerologul susține că a reușit să descifreze semnificația celor scrise de apostol și a înțeles că este vorba de parada planetelor și a constelației Fecioarei care, potrivit lui Mid, reprezintă simbolul apariției Maicii Domnului în fața oamenilor înainte de sfârșitul lumii, consemnează Sputnik Belarus.

De vină pentru sfârșitul Terrei va fi planeta Nibiru. Expertul american leagă de activitatea acesteia toate anomaliile care au loc pe planeta noastră.

David Mid a declarat că Nibiru va acoperi total Soarele, lăsând Pământul în beznă. În opinia savantului, foarte curând toată lumea va putea să vadă această planetă.

Numerologul a menționat că NASA de asemenea a comunicat despre un posibil pericol din partea acestei planete care este a douăsprezecea în sistemul solar.

Nostradamus - Sputnik Moldova
Profețiile lui Nostradamus care s-au îndeplinit în 2017

Astrofizicienii îi liniștesc însă le pământeni, afirmând că planeta Nibiru nu are cum să ascundă Pământul de Soare, deoarece nu se rotește în jurul astrului.

Oamenii de știință au declarat că sfârșitul lumii va veni doar atunci când Soarele va ajunge un ”pitic roși”. Iar acest lucru se poate întâmpla abia peste 5 miliarde de ani.

Începând cu anul 2000, au fost prezise în total 30 de Apocalipse. Potrivit proorocirii sfintei Matroana a Moscovei, precedentul sfârșit ar fi trebuit să se producă la 10 februarie 2017.

Fluxul de știri
0