Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Profeții apocaliptice: Eclipsa de soare după care va veni Sfârșitul Lumii

CC0 / Pixabay / 1987599 / Конец света
Конец света - Sputnik Moldova
Abonare
Luni, 21 august, este așteptată o eclipsă totală de soare, care va fi vizibilă pe o mare parte a teritoriului SUA, iar unii pretinși cercetători ai Bibliei afirmă că Sfârșitul Lumii va fi chiar astăzi

CHIȘINĂU, 21 august — Sputnik. De-a lungul timpului, tot felul de profeți, astrologi și altă lume mai mult sau mai puțin ciudată, au făcut prognoze privind data exactă la care va avea loc Sfârșitul Lumii.

Cele mai recente profeții de acest gen arată că sfârșitul ar putea veni chiar astăzi, când va fi o eclipsă totală de soare. Atunci, totul va fi cufundat în întuneric, după cum a profețit Isaia, în Capitolul 13, Versetele 10-11, din Cartea Sfântă, afirmă unii cercetători.

Фотография Земли, сделанная с Международной космической станции с помощью длинной выдержки - Sputnik Moldova
Apocalipsa: Oamenii de știință prezic inversarea polilor geomagnetici ai Terrei

Michael Parker, deținătorul blogului Prophecies Of The End Times, a declarat că eclipsa de pe 21 august va fi un mare semnal pentru "Cea De-a Doua Venire a lui Hristos".

Totodată, conform unei noi teorii, 23 Septembrie este data la care va veni Sfârșitul Lumii, ca urmare a șocului produs de coliziunea Terrei cu Planeta X sau Nibiru, afirmă un grup de astronomi și specialiști în Numerologie Biblică, potrivit happy.ro.

Pe de altă parte, Nasa a declarat cu privire la această teorie că nu există nicio dovadă a existenței Planetei X.

Pe de altă parte, în mediile de informare occidentale este vehiculată o altă dată a Apocalipsei — 27 septembrie 2017. Presa germană a scris despre iminența izbucnirii celui de al Treilea Război Mondial, care ar fi fost prezisă de un călugăr din sec. 11.

Potrivit acestuia, războiul în care vor fi utilizate armele nucleare va începe la 27 septembrie 2017.

Fluxul de știri
0