Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Malahov face lumină în cazul plecării sale de la „Pervâi kanal”

© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaАндрей Малахов
Андрей Малахов - Sputnik Moldova
Abonare
Andrei Malahov a comentat plecarea sa de la „Pervâi kanal”, confirmând că trece la postul TV „Rossia 1”, fără a spune însă la ce dată va avea loc prima emisiune.

CHIȘINĂU, 21 aug — Sputnik. După trei săptămâni în care a păstrat tăcerea, prezentatorul tv din Rusia Andrei Malahov a comentat plecarea sa de la „Pervâi kanal".

Вечеринка в ресторане Твербуль в Москве - Sputnik Moldova
Rusia
Malahov nu a mai revenit la „Pusti govoreat”: Vezi cine i-a luat locul

Fanii jurnalistului au fost șocați de vestea că Malahov, care a activat la acest post TV mai bine de 20 de ani, devenind autorul celei mai populare show televizat — „Pusti govoreat", a plecat de la „Pervâi kanal". Sursele media au comunicat că acesta a ales să-și continue activitatea la Compania de Stat de Televiziune și Radio. Începând de săptămâna trecută, emisiunea lui Malahov, „Pusti govoreat", este moderată de Dmitri Borisov care anterior a prezentat știrile serii, dar și „Linia directă" cu Vladimir Putin, și în știrile serii.

Sputnik Belarus transmite că, timp de trei săptămâni, Malahov nu a comentat circumstanțele plecării sale de la „Pervâi kanal", însă duminică seara pe site-ul său StarHit a apărut un text și spotul de promovare al emisiunii de la „Rossia 1".

„Ce, m-ați pierdut? Sunt aici: Andrei Malahov, „Preamoi efir", postul TV „Rossia 1", spune Malahov într-un filmulețul care are drept „coloană sonoră" melodia Irinei Allegrova „Privet, Andrei" („Salut, Andrei").

Într-un interviul pentru presa rusă, prezentatorul a vorbit despre motivele plecării sale de la postul TV.

Хрустальный бал Хрустальной Турандот в честь 95-летия Театра им. Евг. Вахтангова - Sputnik Moldova
Rusia
Un alt cunoscut prezentator pleacă de la "Pervîi Kanal": Vezi motivul

„Înainte de ziua mea de naștere (în ianuarie — n. red.) s-a produs o criză, practic în tot ce făceam… Eram permanent în subordinea cuiva. Un fel de soldățel care execută ordinele. Mi-am dorit independență. M-am uitat la colegii mei care au devenit producători ai propriilor programe și care au început să ia decizii de sine stătător… Am conștientizat că viața trece, că trebuie să ies din tiparele rigide, să evoluez… Am înțeles că a sosit o nouă etapă, că trebuie să închid în urma mea această ușă… Nu să o trântesc, ci să o închid cu recunoștință în suflet, cu respect și afecțiune față de oamenii cu care am lucrat", a spus Malahov.

Prezentatorul afirmă că, încă acum două luni, a anunțat administrația de la "Pervâi Kanal" că intenționează să plece, iar conducerea postului „Rossia 1" i-a oferit din proprie inițiativă nu doar funcția de prezentator, ci și de producător al show-lui său „Andrei Malahov. Preamoi efir" („Andrei Malahov. Emisie directă")

Deocamdată nu se cunoaște data difuzării primei emisiuni a lui Malahov la postul TV „Rossia 1".

Fluxul de știri
0