Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Malahov nu a mai revenit la „Pusti govoreat”: Vezi cine i-a luat locul

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaВечеринка в ресторане "Твербуль" в Москве
Вечеринка в ресторане Твербуль в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Prezentatorul celei de-a doua emisiuni în noul sezon a fost Dmitri Borisov, cel care a moderat și prima emisiune, consacrată lui Andrei Malahov

CHIȘINĂU, 15 aug — Sputnik. Marți, cunoscutul prezentator de televiziune Andrei Malahov nu și-a mai făcut apariția în noua ediție a show-ului „Pusti govoreat" de la „Pervâi Kanal", potrivit ru.sputnik.md.

Zvonurile privind plecarea lui Malahov din funcția de prezentator al show-ului „Pusti govoreat" au fost vehiculate încă de la începutul lunii august, iar prima emisiunii fără participarea sa a fost difuzată la 14 august. Show-ul a fost moderat de Dmirti Borisov și a fost consacrat carierei aceluiași Malahov.

Andrei Malahov - Sputnik Moldova
Rusia
Presa a aflat adevăratul motiv pentru care Malahov pleacă de la „Pusti govoreat"

A doua emisiune „Pusti govoreat" din noul sezon a fost prezentată iarăși de către Borisov. Tema emisiunii s-a axat pe scandalul din jurul ex-președintelui Georgiei și fost guvernator al regiunii Odesa, Mihail Saakașvili, actualmente rămas fără cetățenie.

Deși Borisov a promis în ajun că va face lumină în intriga privind soarta show-ului „Pusti govoreat", pe parcursul ultimei emisiuni jurnalistul nu a mai spus dacă va rămâne în continuare prezentatorul acestuia și nici ce se va întâmpla cu Malahov.

Potrivit presei, fosta echipă de la „Pusti govoreat" a plecat deja de la „Pervâi Kanal". Se pare că membrii echipei vor realiza emisiunea „Preamoi efir" de la postul TV „Rossia 1". Se presupune că tot acolo va activa și Malahov.

Fluxul de știri
0