Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un alt cunoscut prezentator pleacă de la "Pervîi Kanal": Vezi motivul

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaХрустальный бал "Хрустальной Турандот" в честь 95-летия Театра им. Евг. Вахтангова
Хрустальный бал Хрустальной Турандот в честь 95-летия Театра им. Евг. Вахтангова - Sputnik Moldova
Abonare
Alexandr Oleșco, prezentatorul extrem de popularului show "Toci v toci", a plecat de la "Pervîi Kanal"

CHIȘINĂU, 9 aug — Sputnik. După o carieră îndelungată la postul de televiziune rusesc "Pervîi Kanal", actorul și prezentatorul Alexandr Oleșco, originar din Chișinău, va prezenta show-ul "Tu ești super! Dansuri" la NTV, potrivit RIA Novosti.

Anterior, presa din Rusia a scris că Alexandr Oleșco, cunoscut mai ales pentru show-ul "Toci v toci", renunță la "Pervîi Kanal", în favoarea postului de televiziune NTV. Totodată, Oleșco însuși a vorbit în termeni evazivi despre această schimbare din viața sa, într-un mesaj pe o rețea de socializare.

Acesta a menționat că nu vrea niciun fel de declarații, precizări și clarificări de situații. El a ținut doar să mulțumească pentru colaborarea frumoasă, interesantă pe parcursul unei perioade îndelungate, care s-a încheiat din proprie inițiativă la începutul acestui an. Mulțumind conducerii televiziunii pentru încredere și susținere, dar și foștilor colegi, Oleșco a precizat că a acceptat o ofertă de nerefuzat.

 

Totodată, serviciul de presă de la "Pervîi Kanal" a comunicat că decizia de a se despărți de cunoscutul prezentator a fost determinată de faptul că nu au mai existat proiecte potrivite pentru acesta.

"Alexandr Oleșco nu mai lucrează la "Pervîi Kanal" de jumătate de an. Deoarece nu au mai existat proiecte potrivite pentru el, contractul cu acesta nu a mai fost prelungit în 2017", a precizat serviciul de presă al postului TV.

Andrei Malahov - Sputnik Moldova
Rusia
Presa a aflat adevăratul motiv pentru care Malahov pleacă de la „Pusti govoreat"

Amintim că în ultimele zile presa a mediatizat intens o altă plecare de la "Pervîi Kanal", cea a prezentatorului emisiunii „Pusti govoreat", Andrei Malahov. Potrivit informațiilor vehiculate de mai multe publicații, motivul plecării ar fi că Malahov va deveni în curând tătic și își va lua concediu de paternitate pentru a se bucura din plin de nașterea primului său copil. Alte surse media au scris însă că acesta ar intenționa să plece la un alt post de televiziune.

Cât privește noul proiect în care va fi implicat Oleșco, "Tu ești super! Dansuri", acesta îi va ajuta pe copii rămași fără îngrijire părintească să facă primii pași în lumea dansului.

"În acest proiect deosebit, prezentatorul va avea și el un rol deosebit. Alexandr Oleșco nu va fi dor prezentator — el îi va ajuta pe micii participanți să facă față emoțiilor, îi va susține pe scenă", subliniază postul NTV într-un comunicat.

Руководитель Sputnik Молдова Владимир Новосадюк читает стихотворение Михая Эминеску - Sputnik Moldova
Moldova: Oameni care nu au nevoie de promovarea propriilor fapte

Proiectul "Tu ești super! Dansuri" va demara deja în septembrie 2017. În cadrul acestuia, își vor demonstra capacitățile coregrafice peste 140 de tineri dansatori. Concursul internațional "Tu ești super! Dansuri", organizat de compania de televiziune NTV și Agenția Internațională de Presă Sputnik, adună tinere talente din toate colțurile Rusiei, statelor CSI și Țărilor Baltice, oferindu-le copiilor șansa de a-și realiza visele.

Printre participanții concursului "Tu ești super! Dansuri", care au trecut castingul în Moldova, sunt trei fetițe de la casa de copii de tip familial din Bender: Tatiana Untilova de zece ani, Olga Șumeico de opt ani și Emilia Danici în vârstă de șapte ani.

Un alt participant din partea Moldovei la acest concurs este Liviu Antip, care are 16 ani și este elev la Liceul "Miguel Cervantes" din Chișinău.

Fluxul de știri
0