Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi descinderi în Capitală: A fost nevoie de implicarea luptătorilor FULGER

© Sputnik / Miroslav RotariPercheziții la INI
Percheziții la INI - Sputnik Moldova
Abonare
În seara zilei de joi, oamenii legii însoțiți de luptătorii din Brigada de Poliție cu Destinație Specială ”Fulger” au descins în mai multe cluburi de noapte din Capitală

CHIȘINĂU, 11 aug — Sputnik. În seara zilei de joi, polițiștii sectorului Centru din Capitală au descins în trei cluburi de noapte din municipiul Chișinău, fiind însoțiți de Brigada de Poliție cu Destinație Specială „Fulger”.

Взрыв - Sputnik Moldova
Societate
Și-a ucis propriul prieten fără motiv. Povestea unui bărbat din Comrat – VIDEO

În cadrul perchezițiilor oamenii legii au depistate grave abateri de la norma legal. Astfel, au fost ridicate cantităţi impunătoare de băuturi alcoolice tari de provenienţă şi calitate dubioasă.

Totodată, polițiștii au depistat produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat, păstrate în condiţii insalubre şi la temperaturi necorespunzătoare.

De asemenea au fost depistate mijloace financiare fără a fi contabilizate, precum şi acte care ar demonstra desfăşurarea activităţii frauduloase. Toate probele depistate au fost sigilate şi depozitate până la decizia instanţei de judecată. Persoanele responsabile urmează să fie sancţionaţi cu amenzi de până la 15 mii de lei.

Polițiștii au sesizat instituţiile din domeniul alimentaţiei publice şi protejării drepturilor consumatorilor.

Fluxul de știri
0