Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Și-a ucis propriul prieten fără motiv. Povestea unui bărbat din Comrat – VIDEO

© REUTERS / Abdalrhman IsmailВзрыв
Взрыв - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Comrat și-a ucis prietenul în bătaie, în urma unei certe banala la beție. Acum el riscă ani grei de închisoare.

CHIȘINĂU, 11 aug — Sputnik. Un bărbat de 41 de ani, din orașul Comrat, riscă ani grei de închisoare, fiind suspectat că și-ar fi ucis prietenul, de 55 de ani. Anterior, suspectul a mai fost condamnat pentru omor, scrie politia.md.

Cadavrul bărbatului cu semene de moarte violentă a fost depistat în data de 2 august, de concubina acestuia, care a și alertat poliția.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală, anchetatorii au stabilit că în seara zilei de 1 august, suspectul se afla în ospeție la victimă. La un moment dat, între ei s-a iscat un conflict. În consecință, bănuitul a început să-şi bată prietenul, aplicându-i multiple lovituri până l-a omorât, după care a fugit de la fața locului.

Ca urmare a acțiunilor speciale de investigații, efectuate de angajații Direcției Combaterea Crimei Grave a Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu angajații Inspectoratului de poliție Comrat şi BPDS „Fulger", în data de 10 august curent, suspectul a fost localizat şi reţinut pe șoseaua Băcioi-Chișinău.

Bărbatul este reținut pentru 72 de ore şi riscă să-şi petreacă următorii 15 ani în închisoare.

Fluxul de știri
0