Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Durere fără margini: A murit la șase zile după ce i-au decedat părinții

© Sputnik / Miroslav RotariСвеча
Свеча - Sputnik Moldova
Abonare
Tânăra avea 24 de ani și a fost internată în urma accidentului rutier în stare de comă profundă din care nu și-a mai revenit

CHIȘINĂU, 11 aug – Sputnik. Fiica celor doi soți care au decedat acum o săptămână într-un cumplit accident rutier de lângă Chișinău a murit joi seara, pe patul de spital. Informația a fost confirmată pentru Sputnik-Moldova de purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență, Petru Craveț. 

Accident - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Accident lângă Chișinău. Oameni scoși pe bucăți. Imagini ce pot afecta emoțional

Tânăra avea 24 de ani și a fost internată în urma accidentului rutier în stare de comă profundă din care nu și-a mai revenit. 

”Femeia a decedat în seara zilei de 10 august, în jurul orei 19.00. Ea a fost internată cu un traumatism cranio-cerebral depășit”, a declarat Craveț.  

Șapte persoane au fost implicate în acel accident cumplit care a avut loc în apropiere de comuna Băcioi din municipiul Chișinău. O femeie și un bărbat, care erau soț și soție, ambii de 57 de ani, au decedat pe loc. 

Două mașini de model Mercedes și Toyota s-au lovit violent frontal. În urma impactului, unul dintre automobile a fost transformat într-un morman de fiare. Pentru descarcerarea victimelor a fost nevoie de intervenția a două echipaje ale salvatorilor și pompierilor. 

Lucrările de descarcerare au durat aproximativ 20 minute. Victimele au fost scoase din fiarele contorsionate cu multiple traumatisme vizibile.


Fluxul de știri
0