Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident lângă Chișinău. Oameni scoși pe bucăți. Imagini ce pot afecta emoțional

© Sputnik / Vladimir PolusatovAccident
Accident - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident cumplit, în care au avut de suferit șapte persoane dintre care două au decedat, a avut loc lângă Chișinău, victimele au fost scoase pe bucăți din fiarele contorsionate

CHIȘINĂU, 5 aug – Sputnik. Șapte persoane au fost implicate într-un cumplit accident în apropiere de comuna Băcioi din municipiul Chișinău, dintre care două au decedat pe loc. 

Două mașini de model Mercedes și Toyota s-au lovit violent frontal. În urma impactului, unul dintre automobile a fost transformat într-un morman de fiare. Pentru descarcerarea victimelor a fost nevoie de intervenția a două echipaje ale salvatorilor și pompierilor. 

Din informațiile oferite de salvatori, un bărbat, care era șoferul mașinii Mercedes și o femeie, ambii de 57 de ani, și-au pierdut viața, fiind nevoie de descarcerarea corpurilor neînsuflețite. Alți trei pasageri din același automobil au fost transportați la spital cu diferite traumatisme. 

De îngrijiri medicale au avut nevoie și cele două persoane aflate în Toyota. 

Lucrările de descarcerare au durat aproximativ 20 minute. Victimele au fost scoase din fiarele contorsionate cu multiple traumatisme vizibile.

Alte circumstanțe ale acestui accident urmează să fie investigate de către organele de drept, conducătorii auto fiind îndemnați să fie prudenți în trafic, pentru a evita situațiile excepționale cu pierderi de vieți.


Fluxul de știri
0