Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Presa a aflat adevăratul motiv pentru care Malahov pleacă de la „Pusti govoreat"

© Sputnik / Сергей Пятаков / Accesați arhiva multimediaAndrei Malahov
Andrei Malahov - Sputnik Moldova
Abonare
Prezentatorul de televiziune din Rusia, Andrei Malahov, renumit pentru emisiunea „Pusti govoreat", pleacă de la ”Pervîi Kanal”

CHIȘINĂU, 7 aug — Sputnik. Cunoscutul jurnalist Andrei Malahov, care a fost pe parcursul mai multor ani prezentatorul emisiunii „Pusti govoreat", și-a prezentat cererea de demisie, potrivit RIA Novosti.

”Malahov a scris cererea de demisie, dar dacă a fost sau nu acceptată încă nu cunoaștem”, notează sursa.

La rândul său, actorul Stanislav Sadalski a declarat în cadrul unui interviu oferit postului de radio ”Govorit Moskva” că a fost invitat să participe la filmările unei emisiuni despre Malahov ”Прощай, Андрей” (Adio Andrei), însă acesta a refuzat.

Presa a aflat adevăratul motiv care l-a determinat pe jurnalist să facă acest pas. Potrivit revistei Elle, Malahov se pregătește să devină tătic și intenționează să-și ia concediu de paternitate.

Potrivit sursei citate, soția lui Malahov, Natalia Șkuleva, este însărcinată deja într-un termen avansat.

Anterior, Sputnik Moldova a scris despre intenția lui Andrei Malahov de a abandona emisiunea „Pusti govoreat".

Andrei Malahov pleacă de la „Pusti govoreat"? Iată care ar fi motivul>>>

Presa din Rusia a vehiculat deja diferite supoziții privind cauzele plecării lui Malahov de la emisiunea respectivă.

Unul dintre principalele motive ar fi acela că producătorul ar intenționa să schimbe formatul emisiunii.

Între altele, este vorba despre faptul că în emisiune ar putea fi incluse mai multe teme cu caracter politic, iar asta ar fi influențat decizia lui Malahov.

Pe 31 iulie presa a scris că Andrei Malahov ar fi decis să plece de la „Pervîi canal" la un alt canal de televiziune cu acoperire în toată Rusia. Deocamdată această informație nu a fost confirmată.

Fluxul de știri
0