Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Declarația șocantă a lui Nistor Grozavu despre Guvernul Republicii Moldova

© Sputnik / Miroslav Rotariședința primăriei заседание примэрии
ședința primăriei заседание примэрии - Sputnik Moldova
Abonare
Viceprimarul municipiului Chișinău, Nistor Grozavu, a dat o apreciere activității Guvernului Republicii Moldova. ”Cât de amar îmi este să recunosc acest lucru”

CHIȘINĂU, 8 iul – Sputnik. Viceprimarul municipiului Chișinău, Nistor Grozavu, a declarat că Guvernul Republicii Moldova face mai multe pentru municipiul Chișinău în sensul rezolvării problemei evacuării gunoiului, decât Primăria Capitalei.

Tomberon de gunoi - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Filip: chișinăuienii vor duce gunoiul la ușile lor. Cui s-a adresat premierul

Potrivit lui Grozavu, membrii Guvernului sunt mai credibili în fața populației, decât funcționarii de la Primăria Chișinău. 

”Cei de la Guvern, nu că aș denigra activitatea noastră, dar în condițiile actuale fac mai mult decât noi, fiindcă populația îi crede. Primăria nu este credibilă în aceste relații, cât de amar îmi este să recunosc acest lucru”, a declarat Grozavu. 

Capitala Republicii Moldova s-a confruntat cu problema evacuării deșeurilor menajere. Locuitorii din comuna Bubuieci nu mai permit ca acest gunoi să fie stocat pe poligonul din apropierea localității. Astfel, municipalitatea, mediată de Guvern, a găsit un numitor comun cu Primăria Țânțăreni, localitate — unde în următorii 2,6 ani va fi evacuat gunoiul menajer din Chișinău. 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

Sputnik Moldova pe Facebook, @sputnikmoldova pe Twitter, Sputnik Moldova pe VK, Sputnik Moldova pe OK, Sputnik Moldova pe GPlus+

Fluxul de știri
0